Gemeente Medemblik

Preventie alcohol en drugs onder jongeren

Het CDA van de gemeente Medemblik organiseert op 23 januari 2008 in Midwoud een informatieavond over alcohol en drugs.

Bijna dagelijks komt de verslaving en overlast van drugs en alcohol in het nieuws. Steeds vroeger worden de jongeren er mee geconfronteerd. De zorg voor de ouders dat hun kind er mee te maken krijgt wordt steeds groter. Deze toenemende zorg is voor het CDA reden om voor de ouders een informatieavond te organiseren over de drugs- en alcohol problematiek.

Sprekers
Sprekers op deze avond zijn:

- Cisca Joldersma, tweede kamerlid voor het CDA. Ze is woordvoerster op het gebied van verslavingszorg en alcohol- en drugsbeleid.
- Koos Bakker, wijkagent in de gemeente Medemblik.
- Frank van de Hoek, verbonden aan Brijder verslavingszorg.
- Jack Keijzer, vader van Pascal. Zijn zoon is overleden na een vermoedelijke ruzie om drugs.

Genoemde deskundigen vertellen elk vanuit hun eigen invalshoek hoe zij in deze problematiek staan. Na elke inleiding is er een korte pauze, waarna er gelegenheid is voor vragen en discussie.

Met deze avond hoopt het CDA zoveel mogelijk mensen te kunnen informeren over alles wat rondom verslaving en overlast van alcohol en drugs speelt.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 23 januari 2008, in café de Post, Tripkouw 28, Midwoud. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). U bent van harte welkom.

Meer informatie
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Jacko Wiering, tel: 06-17730474 of via e-mail aan: info@cdamedemblik.nl.