Gemeente Laarbeek


Laat uw stem horen tijdens de

Dorpsavond Beek en Donk

Donderdag 24 januari 2008
Aanvang 19.30 uur
In café - zaal Het Huukske
Kapelstraat 5, Beek en Donk

Dorpsavond Lieshout

Woensdag 23 januari 2008
Aanvang 19.30 uur
In Dorpshuis Lieshout
Grotenhof 2, Lieshout

Als inwoner van Beek en Donk of Lieshout weet u als geen ander wat er leeft in uw dorp. De gemeente Laarbeek hoort graag wat u van uw dorp vindt en hoe u wilt dat het er over pakweg 15 jaar uitziet. Graag horen we uw mening over de volgende stellingen. U bent tevreden over het woningaanbod.
U vindt dat er voldoende voorzieningen en faciliteiten zijn in de kern.
Uw woonplaats is een levendige kern met een goede sociale infrastructuur.
Het is veilig in uw dorp, dit geldt ook voor de verkeersveiligheid. De verkeersdoorstroming is goed en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bent u het hiermee eens of kan het beter? Graag horen we van u wat goed gaat en wat er verbeterd moet worden in uw dorp.

Uw mening telt!
De gemeente Laarbeek werkt samen met adviesbureau ARCADIS aan een dorpsontwikkelingsplan (DOP). Met dit plan willen we zorgen dat Beek en Donk en Lieshout mooi en leefbaar blijven, zodat de inwoners met recht trots op hun dorp kunnen zijn. Om dit tot een succes te maken hebben we uw hulp nodig. Als inwoner weet u immers als geen ander wat er leeft en waar behoefte aan is.

Tijdens de dorpsavond in Lieshout op 23 januari kunt u problemen en wensen aandragen voor de kern Lieshout. Voor de kern Beek en Donk kunt u op 24 januari tijdens de dorpsavond uw mening hierover laten horen. Vervolgens wordt er eind februari/begin maart per kern een tweede dorpsavond georganiseerd waarin de gemeente samen met u naar oplossingen zoekt. De gemeente heeft geld en tijd gereserveerd om de beste, haalbare oplossingen uit te voeren.

Door uw mening te geven, heeft u direct invloed op de toekomst van uw dorp. Samen kunnen we bouwen aan een goed en leefbaar Beek en Donk en Lieshout. Dus grijp uw kans en laat uw stem horen. Uw mening telt!

De dorpsontwikkelingsplannen in Beek en Donk en Lieshout worden mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant.

klik hier om door te gaan naar Gemeentenieuws