Politie Kennemerland

Politie Kennemerland sluit aan bij landelijke CAO-acties

Minder personeel op politiebureaus

Regio, 21-01-2008 o Aanstaande woensdag, 23 januari, sluiten politieagenten van het korps Kennemerland zich aan bij de landelijk CAO-acties. Dit heeft tot gevolg dat er op de politiebureaus in deze regio tussen 15.00 uur en 23.00 uur gewerkt wordt met een kleinere personele bezetting. Gedurende deze acht uur rukt de politie alleen uit in geval van nood. De dienstverlening op de bureaus zal minder zijn. Uiteraard worden de veiligheid en de openbare orde binnen Kennemerland gewaarborgd. Na 23.00 uur wordt er in alle bureaus weer met de normale bezetting gewerkt.

Aangifte via internet

De kans bestaat dat het doen van aangifte langer duurt dan normaal. Het advies luidt om, indien mogelijk, woensdag tussen 15.00 uur en 23.00 uur gebruik te maken van de mogelijkheid tot het doen van aangifte via internet: www.politiekennemerland.nl. Ook kan er een afspraak worden gemaakt voor het doen van aangifte. De politie in Kennemerland blijft bereikbaar via 0900 - 8844 of in geval van nood via 112.

Actie

Deze actie is een gezamenlijk initiatief van de politiebonden ACP, ANPV, APV, NPB en VMHP.
Meer informatie over de landelijke acties is te vinden op de websites van de verschillende politiebonden en op de website van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.