Graafschap TV


PERSBERICHT

Thuiswedstrijd De Graafschap - Roda JC
De Graafschap LIVE!, woensdag 23 januari op Graafschap TV

Aanstaande woensdag, op 23 januari 2008 speelt De Graafschap thuis tegen Roda JC. De Graafschap hoopt op een overwinning en heeft deze hard nodig. De voor de superboeren teleurstellende wedstrijd van afgelopen zondag, werd door Lasse Schöne omschreven als een incident. Sparta Rotterdam won met 6-1 van De Graafschap in stadion De Vijverberg.

De Graafschap LIVE!
Graafschap TV zendt aankomende woensdag na de thuiswedstrijd De Graafschap - Roda JC verslag uit om 23:30 uur in het programma 'De Graafschap LIVE!' gepresenteerd door Marc Teloh. Hij geeft onder andere een nabeschouwing van deze wedstrijd. Te gast is ditmaal Rob McDonald, oud trainer van De Graafschap.

TV-Uitzending
Tijdens het programma wordt er van De Graafschapspelers en de gast aan tafel om een reactie gevraagd. Wat vinden zij van de prestaties van het team? Wat waren de sterke punten van deze wedstrijd en wat kan er de volgende wedstrijd beter? Hierna wordt de uitzending vervolgd door een persconferentie.

Samenvatting
Donderdag 24 januari vanaf 20:10 uur zendt Graafschap TV tevens een samenvatting uit van deze wedstrijd. Hierin komen alle hoogte- en dieptepunten nog een keer voorbij.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv