Alphen a/d Rijn Mishandeling De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 14 jarige jongen uit Alphen aan den Rijn. Hij werd dinsdag 22 januari rond 15.00 uur op de Burgemeester Bruins Slotsingel geschopt en geslagen door vier jongens. Hij liep daar met een vriend toen de vier, waarvan drie op een fiets, hem opzochten. Het vermoeden is dat het hier gaat om jongens waarmee hij al eerder problemen heeft gehad. In het belang van het onderzoek komt de politie graag in contact met een vrouw die daar op dat moment langs fietste en naar de aanvallers riep om geen kleine jongens te slaan. Haar wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Reeuwijk Scooterrijder komt ten val Een 16 jarige scooterrijder uit Reeuwijk is dinsdag 22 januari rond 15.00 uur op de Nieuwenbroeksedijk ten val gekomen. Dit gebeurde na het nemen van een bocht die hij vermoedelijk te schuin nam en daardoor de macht over zijn stuur verloor. Hij klaagde na het ongeval over zijn voet. Een 15 jarige jongen uit Gouda die bij hem achter op de scooter zat liep mogelijk een beenbreuk op. Beiden zijn overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Waddinxveen Politie ontdekt hennepkweek in woning De politie heeft maandagmorgen 21 januari in een woning aan de Pollux een hennepkwekerij en -knipperij ontdekt. De politie trof 2000 stekken en 300 moederplanten aan en veel kweekmateriaal De woning werd ontruimd. De politie had informatie over de kweek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek loopt.

Moordrecht Woninginbraken Dinsdag 22 januari is ingebroken in een woning aan de Sluislaan en in een woning aan de Begoniastraat. Bij de laatste woning kwam men binnen via de achterdeur waarna de woning werd doorzocht. Er werden sieraden gestolen. Uit de woning aan de Sluislaan werden eveneens sieraden gestolen. De bewoner was 's avonds even de deur uit. Bij thuiskomst even voor 08.30 uur hoorde hij stemmen uit zijn woning komen. De bewoner is achterom gelopen en zag een aantal mannen wegrennen via de Schielandstraat in de richting van de Koningin Julianastraat. Bij de woning was een raam opengebroken om binnen te komen. Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 - 8844.

Gouda Woninginbraken Dinsdagavond 22 januari is ingebroken in een woning aan de Herenstraat en in een woning aan de Tweede Kade. Bij de woning aan de Herenstraat werd een raam aan de achterzijde van de woning ingegooid waarna de sleutel uit het slot van de deur werd gehaald. Uit de woning werden sieraden gestolen. Uit de woning aan de Tweede Kade werd een tas uit de hal gestolen. Vermoedelijk heeft de dief de voordeur opengehengeld. De bewoners van een woning aan de Krugerlaan hebben woensdag 23 januari een inbraak in hun woning voorkomen. Terwijl ze boven waren hoorden zij even na 01.00 uur gestommel bij de voordeur en daarna glasgerinkel. Zij namen poolshoogte en zagen dat het raampje van de voordeur ingeslagen was. De inbreker was nergens meer te bekennen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Aanhouding voor mishandeling Een 37 jarige man uit Rotterdam is dinsdag 22 januari rond 14.20 uur aangehouden nadat deze op de Markt op een 47 jarige man uit Bodegraven had ingeslagen. Deze kwam daardoor ten val. De Bodegraver werd aangevallen nadat hij opmerkingen aan het adres van de verdachte had gemaakt over het in zijn nabijheid roken van een joint. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Gouda Aanrijding Een 16 jarige bromfietsster uit Waddinxveen is dinsdag 22 januari rond 16.45 uur met beenletsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis. Dit beenletsel liep zij op bij een aanrijding met een 57 jarige automobilist uit Reeuwijk. Deze vergat op kruising Van Hogendorpplein met de Van Limburg Stirumstraat, bij het afslaan, voorrang te verlenen aan het meisje.