Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Huis uit assortiment van Jaap.nl te koop vanaf 1 eurocent Bidster.com veilt woning ter waarde van
180.000 voor laagste unieke bod
Amsterdam, 23 januari 2007 ­ Nederlandse deelnemers aan de laagste unieke bod-veilingen van Bidster.com kunnen vanaf woensdag 23 januari 2008 meedoen aan de veiling van een huis. De winnaar van deze veiling mag kiezen uit het brede woningen-aanbod van Jaap.nl.

Over Bidster.com
Bidster is een internetwinkel waar luxe gebruiksgoederen en objecten ter veiling worden aangeboden. Degene die het laagste unieke bod uitbrengt, wint de veiling. Vorige week werd zo in Nederland een Mini One (ter waarde van bijna 30.000 euro) verkocht voor 29,10, en enkele weken geleden bood een stel in Kijkduin zo succesvol 9,60 voor een nieuwe keukeninrichting met een waarde van 10.000 euro. Er wordt aangeboden in eurocenten. Het plaatsen van een bod kost 1,50. Bidster.com is een snel groeiend Engels bedrijf, dat websites onderhoudt in het Engels, Zweeds, Fins, Deens, Italiaans en Nederlands.

Over Jaap.nl
Jaap.nl heeft een techniek ontwikkeld waarmee dagelijks alle sites met woningaanbod in Nederland worden geïndexeerd, waardoor het aantal opzoekbare woningen haast optimaal is. Het overzicht wordt op een duidelijke, snelle en gestructureerde manier gepresenteerd. Zo vindt iedereen makkelijk zijn nieuwe woning met Jaap.nl.

Meer informatie:
Zie ook bijlage: interview met eerdere winnaar van een appartement. Bidster.com: Bob Stumpel, 06 54315643, bob.stumpel@bidster.com. Jaap.nl: Bob Kuijs, 06-30183187, bob@jaap.nl.

---

Bidster.com is run by Bidster UK Ltd., which was founded in 2006 and is based in London. Bidster always offers the market's most appealing objects, large and small, for bidding and auction purchase. It is always easy to take part in the bidding at Bidster.com.
Bidster UK Ltd., St James House, 13, Kensington Square, London W8 5HD, United Kingdom.

B I J L A G E

Klant van Bidster verdiende
190.000,- op 'n appartement

Iets meer dan een jaar geleden plaatste de Zweed Björn Andersson het laagste unieke bod op een 'droomhuis-veiling'. Daardoor kon hij voor 579,- een appartement in het centrum van Stockholm kopen. Enkele maanden later verkocht hij dat appartement door voor bijna 190.000,-

"Het was fantastisch om de veiling te winnen, maar voor mij en mijn vriendin was 't appartement eigenlijk te klein. Ik heb het daarom later aan een vrijgezel verkocht die er wel zelf is gaan wonen," vertelt Björn een jaar na het winnen van de veiling. Sinds die tijd heeft Björn nog een aantal andere veilingen op Bidster.com gewonnen, waaronder een paar horloges en een luxe queen-size bed. Bidster.com is de enige online veiling waarin hij meebiedt. "Ik vind het de meest betrouwbare site en ze veilen ook nog 'ns de beste producten."

Björn is zelf werkzaam in de internet business; hij leidt een prijsvergelijkings-site. Ontwikkeling van diensten op internet is zijn passie en zijn werk. "Er gebeurt enorm veel op internet en het is interessant om die ontwikkeling op de voet te volgen. Ik vind Bidster.com een website die tijdloos is. Ze hebben onlangs de website weer `ns ge-restyled, en die ziet er gewoon goed uit, maar tegelijkertijd is de service-kwaliteit en de betrouwbaarheid van de site nog steeds erg hoog. Dat is in elk geval mijn mening, hoewel ik er even een tijdje tussenuit ben geweest. Er is op dit moment geen product dat ik graag genoeg wil hebben. Maar ik blijf het in de gaten houden", aldus Björn.

Meer informatie:
Björn Andersson houdt zich de komende dagen beschikbaar voor interviews met de Nederlandse pers. Wilt u een afspraak met hem maken, bel of mail dan eerst Jan Karel Kleijn, 06 54760146, jankarel.kleijn@bidster.com. Foto van Björn op aanvraag.


---- --