Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Opening VraagWijzer

Op donderdag 31 januari wordt VraagWijzer, het informatieloket van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), in Kralingen-Crooswijk officieel geopend. Om 16.00 uur zal Michel de Visser, portefeuillehouder Welzijn, de officiële handeling verrichten in het deelgemeentekantoor (Oostzeedijk 276).

De VraagWijzers zijn al sinds begin januari open. Inwoners van de deelgemeente kunnen hier terecht voor informatie over wonen, zorg en welzijn. In een aantal gevallen geven de medewerkers ook ondersteuning. U kunt terecht voor informatie over bijvoorbeeld het aanpassen van uw woning, het aanvragen van huishoudelijk hulp, financiële tegemoetkomingen of voor een overzicht van activiteiten waar men aan mee kan doen. VraagWijzer gaat met u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie, zodat u zo lang mogelijk mee kunt blijven doen aan de samenleving en zo lang mogelijke zelfstandig kunt leven en wonen.

VraagWijzerloketten

De loketten zijn gevestigd op het Goudse Plein (open maandag van 9.00 tot 12.00 uur en dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur), bij Pniël (open woensdag van 13.00 tot 16.00 uur), in Wijkcentrum De Esch (open op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur) en in het kantoor van de deelgemeente (open elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur en woensdag van 18.00 tot 20.00 uur).

In wijkcentrum De Esch is sinds 7 januari een VraagWijzerloket geopend voor al uw vragen over zorg, wonen en welzijn