Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Steun Lopen doet Hopen!

Het sponsorevenement Lopen doet Hopen komt naar Rotterdam, op Hemelvaartsdag (1 mei 2008) gaan deelnemers in en rond het Kralingse Bos (hard)lopen voor goede doelen.

Daarmee wil de Stichting Lopen doet Hopen Rotterdam een sportieve bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Het geld dat wordt opgehaald gaat naar twee goede doelen: KWF Kankerbestrijding en het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De Stichting Vrienden van het Sophia zorgen ervoor dat het geld ten goede komt aan de behandeling van patiëntjes met kanker. Lopen doet Hopen heeft al verschillende sponsoren binnengehaald uit het bedrijfs en verenigingsleven. Maar de organisatie hoopt de komende tijd meer sponsors te verwelkomen. Eén van de hoofdsponsors is RE/MAX Totaal Makelaars, maar ook de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en dienst Sport & Recreatie heeft haar medewerking toegezegd.

Hoe kan ik een bijdrage leveren?

Iedereen kan zich inzetten voor het evenement, zo kan de volwassen hardloper de 5 of 10 kilometer lopen, kinderen van 7 tot 12 jaar één kilometer en voor de jongste tot 7 jaar is er een kabouterspeurtocht. Doe mee en schrijf je in voor de sponsorloop via www.lopendoethopen.nl, hier vindt u ook meer achtergrondinformatie.