Ingezonden persbericht


Oog in oog met giraffen, dankzij terreinwagen met daktent

Sunny cars brengt je veilig dichtbij ongetemde natuur namibiË

Nieuw-Vennep, 23 januari 2008 ­ Of je nu Bosjesmannen wilt ontmoeten, leeuwen, olifanten, stokstaartjes of eindeloze woestijnen wilt zien, de wereldberoemde rode zandduinen en een enorme canyon wilt doorkruisen, Namibië is hét land om Afrika nog in zijn puurste vorm te zien. Dunbevolkt door mensen, overspoeld door wilde dieren. Voor wie dit alles van dichtbij wil meemaken, heeft Sunny Cars nu een aantrekkelijke oplossing. Een comfortabele 4x4 terreinauto met tent(en) op het dak, inclusief een kampeeruitrusting op maat.

Accommodatie? Die neem je gewoon mee de natuur in! Ondanks de ruige natuur en een woestijn waarin het overdag meer dan 40 graden warmer kan zijn dan 's nachts, leent Namibië zich uitstekend voor een individuele (gezins)vakantie per huurauto. Het prachtige land is veilig en de wegen zijn goed. Sunny Cars neemt nu ook het laatste beletsel weg voor een autoroute op eigen houtje: de vraag waar en hoe je accommodaties boekt. Die neem je namelijk gewoon mee, in de vorm van een tent op het dak van je vierwiel aangedreven Toyota of Nissan terreinwagen. En als één tent niet genoeg is, dan huur je een auto met twee tenten op het dak. Veilig, verrassend comfortabel en in een handomdraai op te zetten en weer op te vouwen. Een complete kampeeruitrusting wordt meegeleverd, dus je kunt je safari zo avontuurlijk maken, als je zelf wilt. En als je het primitieve leven zat begint te worden, dan boek je toch gewoon alsnog een hotelletje?

Voor iedereen een tentauto op maat
Sunny Cars biedt in Namibië de tentauto's van Nissan en Toyota aan in drie varianten:
1. enkele cabine (voor 2 volw.) en tweepersoons tent (week v.a. ¤809)
2. dubbele cabine (2 volw, 2 kinderen) en tweepersoons tent (week v.a. ¤859)
3. dubbele cabine (2 volw. 2 kinderen) en 2 tweepersoons tenten (week v.a. ¤915)

Elders inleveren geeft volledige vrijheid
Behalve op de internationale luchthaven van de Namibische hoofdstad Windhoek, zijn de terreinwagens met tent(en) beschikbaar op de luchthaven van Walvisbaai aan de kust en in de plaatsen Zwakopmund en Lüderitz. Dat betekent dat iedereen zijn eigen ideale route kan vaststellen, want voor het terugbrengen van de tentwagens zit je niet vast aan hetzelfde verhuuradres. Het is zelfs mogelijk de auto terug te brengen in buurland Botswana. De toeslagen voor deze one way service variëren van 746 tot 3800 Namibische Dollar (1 NAD is ¤0,10).

Uitrusting bijzonder compleet
De kampeeruitrusting is opgebouwd uit losse onderdelen en modules en kan zo compleet worden gemaakt als men zelf wenst. Schone slaapzakken, kussens, badhanddoeken, watercontainers, een eerstehulpdoos, een schep; alles is te huur. Zo kunnen degenen die hun eigen potje willen koken een complete keukenuitrusting meenemen, of zelfs een uitgebreide 'braai-set' of een safari-picknickset, alles van eersteklas kwaliteit, nieuw of zo goed als nieuw.

Niet duur
De huurprijzen van de tentauto's en toebehoren vallen mee, zeker als je bedenkt wat je er allemaal mee kunt uitsparen. Bij de huursom zijn inbegrepen een onbeperkt aantal kilometers, een WA- en een WA-extra-verzekering tot ¤1,6 miljoen, een schade- en diefstalverzekering zonder eigen risico, dekking tegen glas-, banden- en bodemschade, lokale belastingen, luchthavenafleveringskosten en het recht op een tweede bestuurder.

Sunny Cars
Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. De in Nieuw-Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en is dit jaar voor de negende keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl



Ingezonden persbericht