Gemeente Ermelo


Tweede nieuwsbrief Wmo verschenen

Wmo nieuwsbrief nummer 2 "Actief en Betrokken" is vorige week toegestuurd aan diverse organisaties en instellingen, die betrokken zijn bij de discussie over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In deze tweede nieuwsbrief leest u op welke manier de algemene doelstelling van de Wmo wordt vertaald naar Ermelo's beleid en welke in het oog springende activiteiten zijn opgenomen in het concept Meerjarenbeleidsplan Wmo voor de jaren 2008 - 2012.

De digitale versie van de tweede nieuwsbrief kunt u hier downloaden en klik hier voor de bijlage. Liever een papieren versie? Stuur dan een e-mail naar n.vanderplas@ermelo.nl of bel naar (0341) 56 71 58.

Het concept Meerjarenbeleidsplan Wmo 2008 - 2012 ligt tot 14 februari 2008 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u een reactie geven op het plan. Ook kunt u suggesties en aanvullingen aan de gemeente doorgeven. De tweede nieuwsbrief is een handig hulpmiddel om te zien welke belangrijke punten in het concept Meerjarenbeleidsplan Wmo staan.

U kunt ook nog een exemplaar aanvragen van de Nieuwsbrief nummer 1, waarin algemene informatie staat over de Wmo en een verslag van de bijeenkomst "Sport en Samenspel" , gehouden op 4 oktober 2007. Tot slot is een verslag van de algemene Wmo-bijeenkomst van 21 november 2007 beschikbaar.