Ingezonden persbericht


KVM Groep heet voortaan Wecare4

Project Mojito aftrap naar nieuwe 'corporate identity'

Etten-Leur, 23 januari 2008 - KVM Groep heeft Project Mojito afgerond en heet vanaf vandaag Wecare4, waarmee een paraplunaam is gelanceerd voor alle activiteiten van KVM Groep. Onder de naam Project Mojito is een strategische verandering gerealiseerd, waaronder een naamswijziging en de inrichting van een meer klantgeoriënteerde organisatie.

Met de naamswijziging neemt de helderheid voor klanten en relaties toe, de bedrijfsonderdelen zijn herkenbaar als één groep en de samenhang is direct duidelijk. Project Mojito is symbolisch voor expertise en samenhang tussen verschillende ingrediënten die samenkomen met één naam. De naam van het bekende merk Wecare is de drager van de nieuwe 'corporate identity' met de toevoeging 4 om duidelijk te maken dat betrokkenheid het uitgangspunt is (we care for) en om aan te geven dat er vier kernactiviteiten vertegenwoordigd zijn in deze ene naam. De divisienamen die vanaf vandaag niet meer in gebruik zijn: KVM Supplies, Dissit, Recoll en CVM Morovia.

Naast de naamswijziging heeft Project Mojito binnen KVM Groep geleid tot een proces om meer gewicht toe te kennen aan een klantgeoriënteerde benadering. De organisatie is nu zo ingericht dat betrokkenheid de leidende factor is. Hoewel klanten en relaties gewoon als voorheen hun dagelijkse contacten met Wecare4 zullen onderhouden, betekent de nieuwe strategie dat betrokkenheid het vertrekpunt is en klanten dus nog meer zullen profiteren van expertise en synergievoordelen.

"Het gebruik van één naam maakt het voor klanten en relaties duidelijk dat ze met één bedrijf van doen hebben, waarvan de activiteiten immers een keten vormen" aldus Frank van Meenen, algemeen directeur van Wecare4. "Dat stelt ons in staat om sneller en gerichter te communiceren met meer betrokkenheid voor de klant, die daardoor kan profiteren van onze kennis en synergie."

Over Wecare4

In 1993 begon Wecare4 op kleine schaal met de recycling van cartridges onder de merknaam Wecare. Inmiddels worden Wecare cartridges door heel Europa via een uitgebreid dealernetwerk aan het publiek aangeboden. Met een uitgekiend productieproces vervaardigen we een kwalitatief hoogwaardig product. Vanuit de expertise als remanufacturer is de organisatie uitgebreid met een distributietak, inzameling van gebruikte cartridges en fabricage. Op 23 januari 2008 wordt de naam Wecare4 geïntroduceerd, waarmee vier divisienamen worden vervangen door één naam. Wecare4 is als remanufacturer producent van inkt- en tonercartridges en houdt zich bezig met de marketing, verkoop en distributie daarvan. Daarbij is Wecare4 vooraanstaand distributeur van printerbenodigdheden en computersupplies. Tenslotte is Wecare4 een belangrijke cartridge inzamelaar en heeft een state-of-art productiefaciliteit voor cartridge remanufacturing. Door de recycling van inkjetcartridges voorkomen we dat een groot gedeelte van de cartridges in vuilverbrandingsovens terecht komen. KVM Groep is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en lid van de European Toner & Inkjet Remanufacturers Association en Dupra.



Ingezonden persbericht