Gemeente Noordenveld


Woonwijk De Lange Streeken 2 in Peize

Lange Streeken 2, klik op foto voor vergroting In voorbereiding

Het College van B&W heeft besloten om in 2008 te starten met de tweede fase van woonwijk De Lange Streeken in Peize. Het eerste deel van deze woonwijk is eind jaren '90 van de vorige eeuw gebouwd. Het grootste deel van 2008 staat in het teken van voorbereidingen. We streven ernaar om aan het einde van 2008 kavels te verkopen. De nieuwe woonwijk biedt plaats aan ongeveer 100 woningen, waarvan waarvan circa 30% wordt gebouwd voor de sociale sector.

Belangstelling voor een kavel?

Heeft u belangstelling voor een kavel in deze nieuwe woonwijk, dan moet u nog wel even geduld hebben. Als we onze planning halen, gaan we aan het einde van 2008 kavels verkopen. In het eerste kwartaal van 2009 maken we vervolgens de grond bouwrijp. Daarna kan de bouw van de woningen beginnen. De procedure voor de verkoop van kavels moeten we nog opstellen.

Meer informatie

Op deze pagina kunt u de laatste stand van zaken lezen. Nieuwe informatie over dit project kunt u daarnaast regelmatig op onze gemeentepagina in De Krant lezen.

---


* Voorbereiding Lange Streeken 2 van start 15 januari 2008
Het College van B&W heeft onlangs besloten om dit jaar te starten met het tweede deel van de woonwijk Lange Streeken in Peize. In januari worden in het gebied waar de nieuwe woonwijk komt, meetwerkzaamheden verricht. Lees verder: Voorbereiding Lange Streeken 2 van start

Archief