Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CAROLIEN BORGERS SPEELT 'SNARS'

Jong, fris, roekeloos, mooi, sexy, bruisend, energiek, wervelend, ontwapenend, krachtig, trots, gepassioneerd, lekker, schaamteloos, bescheiden, onomwonden, vilein, venijnig, afstotelijk, weerzinwekkend, verdorven, arrogant.

Carolien Borgers zong jarenlang de sterren van de hemel in het Kei-Hard Rock Café in Etten-Leur. Zong de troepen toe in Srebrenica. Raised funds met de Clintontjes. Gaat het voor de wind en kan er geen genoeg van krijgen. Zingt, speelt en vertelt over haar onwaarschijnlijk krankzinnig interessante leven. Image is everything, de werkelijkheid is maakbaar. Dan moet je er wel wat van maken.

In 2005 studeerde Carolien Borgers (1983) af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en toerde ze met de rockopera 'Ren Lenny Ren' (Acda en De Munnik) door het land. Nu staat zij met een avondvullende solovoorstelling vol levensterreur op het podium. Met een piano en een stem wisselt ze cynische, optimistische en indringende teksten over het hier en nu in sneltreinvaart af.

Regie en tekstadvies: Pepijn Cladder.

Noot voor de redactie (