Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Relaxen met kunst

Almeerse fotografe Sylvia Heerschop exposeert 20 werken in het vernieuwde Saunapark Almere. Heerschop, bekend om haar architectuurfotografie, exposeert foto's van verschillende wijken uit Almere. De werken op canvas afgedrukt, zijn op een eigenwijze manier vastgelegd en komen in de relaxed ruimte van het Saunapark goed tot zijn recht. De foto's komen huiselijk over en zijn zo vastgelegd dat men de neiging krijgt de vastgelegde plekken in het echt te bezoeken. Naast de architectuurfoto's zijn er bij de entree van de sauna ook foto's te bewonderen met als thema "strand". Een dag relaxen wordt op deze manier wel erg aantrekkelijk gemaakt!

Saunapark Almere
Beatrixlaan 1

1312 XA Almere Stad
Sylvia Heerschop: 06-40255110 en www.artnivo.nl

Biografie Sylvia Heerschop:

Sylvia Heerschop, geboren in 1953 te Bussum, woont nu 25 jaar in Almere, exposeerde recent in 't Gooi en in Almere. Het is meer de speciale kijk op dingen die ze wil vastleggen en wil delen met anderen. "Het is meer de kunstenaar in me die dingen uitprobeert en net andere foto's maakt dan de gewone vakantie kiekjes." In 2003 is Heerschop twee maanden naar Amerika geweest om stage te lopen bij Hedwig's images een fotografe in Santa Cruz, Californië. "Daar heb ik o.a. geleerd om mijn eigen gevoel te volgen en eigenwijs te mogen zijn wat compositie betreft", volgens Heerschop. Heerschop exposeerde afgelopen jaar o.a. in het Gemeentehuis, het Parkhuijs en de Stichtse Hof.

Op dit moment exposeert zij ook in gezondheidscentrum de Archipel, Poeziestraat 360 in de Literatuurwijk, met het thema 'over de grens'. Contactgegevens:

Sylvia Heerschop tel.nr. 036-5360247 of 06-40255110

e-mail: sylviaheerschop@gmail.com of via Galerie ARTnivo Voor fotomateriaal zie www.artnivo.nl