AutoRai

Honda toont eerste glimp van nieuwe Accord

(1/23/2008)
Honda licht een tipje op van de sluier die de geheel nieuwe Accord nog bedekt, vooruitlopend op zijn onthulling tijdens de komende Autosalon van Genève.

De volledig nieuwe Honda Accord heeft alle kwaliteiten in huis om de gevestigde premiummodellen in het luxe zakensegment uit te dagen. Hij biedt een sportief design met de daarbij passende uitnodigende rijkwaliteiten. Daarnaast scoort de nieuwe Honda uitstekend op het gebied van milieu: alle motoren voldoen aan de Euro5-emissienorm.

Het interieur is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde materialen en zet een bijzonder hoge maatstaf neer op het gebied van afwerking en design.

Technische gegevens wachten nog op hun onthulling â de nieuwe Honda Accord heeft een uniek pakket met passieve en actieve veiligheidssystemen die de inzittenden optimale bescherming geeft.

Honda presenteert de compleet nieuwe Accord tijdens de Autosalon van Genève, die begin maart plaatsvindt. De verkopen van de Accord en de Accord Tourer starten aan het begin van de zomer.