Gemeente Den Haag

Genomineerden Den Haag Marketing Promotieprijs 2007 De nominaties voor de Den Haag Marketing Promotieprijs 2007 zijn bekend! Uit het aantal opgegeven nominaties zijn in alle vier de categorieën drie kandidaten gekozen die zullen strijden om de felbegeerde Den Haag Marketing Promotieprijs 2007. Tot en met 1 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde via de website www.promotieprijs.nl.

Op 10 maart wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreikingsavond in Theater Diligentia.

De Den Haag Marketing Promotieprijs is voor de persoon of organisatie die zich in 2007 op een onderscheidende manier heeft ingezet voor de promotie van de stad Den Haag.
De publieks- en juryprijs wordt voor de 16e keer uitgereikt en kent vier categorieën. Te weten Cultuur, Sport, Toerisme/Economie en Publieksevenementen, met één uiteindelijke hoofdwinnaar. De jury bestaat uit wethouder Frits Huffnagel, Gerard Milo (RTV West), Dennis Mulkens (AD/Haagsche Courant) en Anja Overhoff (Den Haag Marketing).