Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Sterren stralen in raadzaal

23 januari 2008 print
Op 22 januari heeft de heer Vermeer van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel in de raadzaal certificaten uitgereikt aan vertegenwoordigers van de gemeente Uithoorn, brandweer, politie, winkelgebieden Zijdelwaardplein, Amstelplein, Oude Dorp en de Stichting Beveiliging Bedrijven Uithoorn (SBBU).

Deze certificaten hebben betrekking op het behalen van de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Gemeente, brandweer, politie, winkeliers en SBBU hebben het afgelopen jaar intensief samengewerkt en afspraken gemaakt over maatregelen ter bevordering van de veiligheid in genoemde winkelgebieden.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelgebieden staat voor een gestructureerde aanpak van criminaliteit en overlast. Veiliger ondernemen voor ondernemers, cliënten en personeel en daarmee uiteindelijk ook voor alle inwoners van de gemeente Uithoorn. De afspraken zijn bezegeld met het gezamenlijk ondertekenen van een convenant.

Een ster is uitgereikt aan wethouder Jeroen Verheijen, Nico Theuns (brandweer), Hans Netz (politie), de heren Sparnaay (winkeliersvereniging Amstelplein); Röling (winkeliersvereniging Zjdelwaard) en Van Hilten (winkeliersvereniging Oude Dorp) en mevrouw Vromen (SBBU).

Ster uitreiking
^