Gemeente Bernheze


Uitslag webenquête Nistelrodeseweg bekend

Wethouder Van de Ven reikt mevrouw Van den Akker haar prijs uit

De gemeente Bernheze heeft het project herinrichting Nistelrodeseweg aangegrepen om op een andere manier met de inwoners te communiceren. Over deze communicatie kon u eind vorig jaar op onze website een enquête vinden. Wij waren benieuwd hoe u onze inspanningen heeft ervaren. De uitslag van de enquête is inmiddels bekend.

In het gehele traject is intensief gebruik gemaakt van de website www.bernheze.org. Via onze website kon u niet alleen teksten lezen, maar ook tekeningen en rapportages downloaden. Daarnaast is een aantal nieuwsbrieven huis aan huis verspreid, is een inloopavond georganiseerd en is regelmatig in De Bernhezer gepubliceerd.

De uitslag

Er hebben 33 personen meegedaan aan de enquête. Omdat deze respons laag is, kunnen we er geen vergaande conclusies aan verbinden. Wel kunnen we stellen dat de communicatie over de Nistelrodeseweg een goede aanzet is voor een andere kijk op projectcommunicatie. We zijn zeker van plan om in vergelijkbare projecten opnieuw gebruik te maken van nieuwsbrieven, onze website en een directe benadering van de inwoners tijdens inloop- en informatiebijeenkomsten.

Prijsuitreiking
Aan het invullen van de enquête was een prijs verbonden. De ANWB Grip en Slipcursus is gewonnen door mevrouw E. van den Akker. Wethouder Van de Ven reikte op 16 januari 2008 de prijs uit.