Nederlandse Tafeltennisbond

Uitslagendienst landelijke competitie

Vanwege persoonlijke omstandigheden kan Jennie Geurts voorlopig de uitslagendienst niet uitvoeren. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer hij in de gelegenheid is deze taak weer op zich te nemen. Om de uitslagen toch op zaterdagavond beschikbaar te hebben, is de volgende tijdelijke oplossing van kracht:

De uitslagen van de landelijke jeugdcompetitie moeten worden doorgebeld naar de HJCL, Joke Wijker, tel. 0226-316753 en wel op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur (geen persoonlijke resultaten). Opmerking: a.s. zaterdag 26 januari éénmalig naar René van Dijk, tel. 013-5344347 !!

De uitslagen van de landelijke seniorencompetitie moeten worden doorgebeld naar de HCL, René van Dijk, tel. 013-5344347 en wel op zaterdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur (geen persoonlijke resultaten)

Deze uitslagen worden zaterdag/zondag via de email doorgegeven aan de media zoals gebruikelijk. Ook worden ze op de website van de NTTB http://www.nttb.nl/ onder geplaatst.

De uitslagen en persoonlijke resultaten worden door het bondsbureau aan de hand van de gegevens op de wedstrijdformulieren verwerkt en op de website gezet onder . Dat gebeurt uiterlijk op de maandag één week na het betreffende speelweekend.

Als Jennie Geurts weer beschikbaar is, zal dat worden doorgegeven en gaat de oude regeling, zoals vermeld in het voorwoord bij het competitieprogramma, weer gelden.

Er verandert niets t.a.v. de wedstrijdformulieren; zowel de formulieren van de landelijke jeugd als de landelijke senioren moeten worden gestuurd naar René van Dijk, Wittendijk 50, 5051 GC Goirle.