Gemeente Scheemda


Herinrichting Veenweg te Westerlee

De gemeente Scheemda is voornemens om in het 2e kwartaal van dit jaar een begin te maken met de herinrichten van de Veenweg te Westerlee.

De weg bestaat uit een 30 km en een 60 km gedeelte, deze gedeelten worden duurzaam veilig ingericht. Op de kruising met de Hoofdweg wordt een in-/uitritconstructie aangelegd, wordt de 30 en 60 poort duidelijker aangegeven, komt er ter hoogte van de watergang een plateau en een visuele brugleuningen, worden de kruispunten verhoogd uitgevoerd in rood asfalt met een bolling op het kruisingsvlak, komen er twee flex-drempels met verticale reflectie en zal het kruispunt met de Ontsluitingsweg worden geaccentueerd met rood asfalt en wegbelijning. Deze maatregelen worden samen uitgevoerd met groot onderhoud aan de gehele rijbaan.

De complete set tekeningen (in pdf) kunt u hieronder downloaden. Nadere informatie over de flex-drempel kunt u verkrijgen via www.ttsolutions.nl.

Voor vragen of inlichtingen omtrent de plannen kunt u terecht bij de heren P. Baardolf en J. Wassenaar van de afdeling gemeentewerken via (0597) 595 200. Tijdens de uitvoering van het werk is de aannemer verantwoordelijk voor een goede afstemming van het werk en de bereikbaarheid. Voor vragen met betrekking tot de uitvoering is de aannemer t.z.t. bereikbaar via 06 - 5022 6010 dhr. R. Beuving van KWS Leek.

Afdeling gemeentewerken,
Taakveld beleid & voorbereiding.


* Overzicht.pdf

* Detail 1-1.pdf

* Detail 1-2.pdf

* Detail 1-3.pdf

* Detail 1-4.pdf

* Detail 1-5.pdf

* Detail 1-6.pdf

* Detail 1-7.pdf

* Detail 1-8.pdf