Gemeente Deventer

ter inzage

Goedgekeurd bestemmingsplan Het Oostrik ligt ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 24 januari tot en met 5 maart 2008 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug
81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), in de Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) ter inzage ligt:

* het besluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel d.d. 21 december 2007, nr. 2007/0591426, over de goedkeuring van het bestemmingsplan Het Oostrik en het betreffende bestemmingsplan.

De gemeente Deventer is bezig met het actualiseren van haar bestemmingsplannen. Dit gebeurt door middel van een `wijkgewijze aanpak'. Het bestemmingsplan Het Oostrik is opgesteld binnen dit kader. Het bestemmingsplan heeft primair een beheersfunctie.

Dat wil zeggen dat het vastleggen en behouden van de bestaande ruimtelijke, functionele en verkeerskundige situatie voorop staat. Het plan heeft in hoofdzaak een conserverend karakter. De bestaande functies zijn in het bestemmingsplan als zodanig bestemd.

Omdat niemand tijdig een bedenking tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten heeft ingediend kan alleen de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019,
2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Downloads:

* Bestemmingsplan Het Oostrik.pdf, 3.895 kB
* Het Oostrik Plankaart.pdf, 924 kB

* Oostrik, kaartje gebied 1.JPG, 392 kB

Publicatiedatum: 23-1-2008
Wonen in het Oostrik
speelveld in het Oostrik

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging woensdag 23 januari 2008