Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Horecabeleid deelgemeente bekrachtigd door burgemeester

In april 2007 is het horecabeleid van de gemeente Rotterdam herzien. Het Rotterdamse horecabeleid geldt als uitgangspunt bij de opstelling van deelgemeentelijke horecabeleid. Dit heeft geleid tot aanpassing van de Horecaontwikkelingsvisie deelgemeente Feijenoord 2001-2006

Betrokken partijen
Bij de totstandkoming van het nieuwe horecabeleid van de deelgemeente Feijenoord zijn diverse partijen betrokken geweest, waaronder bewonersorganisaties, horecaondernemers, de politieafdeling Horecataken en Koninklijke Horeca Nederland.

Invalshoeken
In de Horecaontwikkelingsvisie deelgemeente Feijenoord 2007-2011 wordt de deelgemeentelijke horeca vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Locaties met hun specifieke kenmerken en ontwikkelingen op het gebied van economie, ruimtelijke ordening, milieu en openbare orde spelen bijvoorbeeld een rol bij de bepaling van een al dan niet gewenste horecaontwikkeling. De deelgemeente gaat bij elke aanvraag voor een horecavergunning na of dit wel strookt met het horecabeleid.

Unaniem
De nota Horecaontwikkelingsvisie deelgemeente Feijenoord 2007-2011 is op 18 december 2007 unaniem door de deelraad vastgesteld en door de burgemeester bekrachtigd op 21 december 2007. De horecanota is openbaar en kan door een ieder worden ingezien op het deelgemeentekantoor (Maashaven O.z. 230) op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de heer. E. Pover, via (010) 291 60 57.