Gemeente Oisterwijk

Waterhoef en Westend gelanceerd
24-01-2008
Wijkwebsites Waterhoef en Westend gelanceerd

Woensdag 23 januari zijn in het leescafé van de Bibliotheek Oisterwijk, de eerste wijkwebsites van Oisterwijk gelanceerd. De websites staan op www.oisterwijken.nl en zijn het eerste resultaat van het project Kijk op je wijk dat in juni 2007 van start is gegaan.

Kijk op je wijk

Het project Kijk op je wijk is erop gericht een website te realiseren voor elke wijk of kern in Oisterwijk, een virtuele plek waar wijkbewoners met elkaar kunnen communiceren. Op die wijkwebsite is bovendien allerlei informatie te vinden over de wijk of kern, zoals de activiteiten van diverse (lokale) organisaties. De wijkwebsites worden ontwikkeld voor en door wijkbewoners. Op www.oisterwijken.nl leest u meer over het project Kijk op je wijk. U vindt hier tevens een aparte link die toegang geeft tot de wijkwebsites van Westend en Waterhoef. De website www.oisterwijken.nl is ook gratis te raadplegen in Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel.

Vrijwilligers gezocht
In de komende maanden zullen ook voor de andere wijken en kernen van Oisterwijk websites ontwikkeld worden. Vrijwilligers die willen bijdragen aan een goede informatievoorziening in hun eigen wijk of kern, kunnen zich nog tot 10 februari opgeven voor de werkgroep via kijkopjewijk@bibliotheekmb.nl.

Het project Kijk op je wijk wordt gecoördineerd door Bibliotheek Midden-Brabant in nauwe samenwerking met de gemeente Oisterwijk, de Twern en Woonstichting Stromenland

Meer informatie? Stuur een e-mail naar: kijkopjewijk@bibliotheekmb.nl

PROCLAIMER De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl