Ingezonden persbericht


ICT PLATFORM ONDERWIJS NEDERLAND

IPON 2008: De nationale Onderwijs & ICT Conferentie en Vakbeurs

In Januari 2008 is het dan eindelijk zover. Met trots mag Vives, SLB diensten en APS it diensten in samenwerking met stichting Kennisnet Ict op school aan u presenteren het nieuwe onderwijs & ict evenement; IPON2008.

We staan op een keerpunt.... Het onderwijs gaat digitaal, de overgang van de fysieke leeromgeving naar een virtuele zal historisch en fundamenteel blijken te zijn.

E-learning neemt een hoge vlucht in alle richtingen. Van schoolkrijt naar digitale schoolborden, uitgevers digitaliseren hun lesmateriaal en het fenomeen 'afstandsleren' wordt alom geïntroduceerd. De modernste technologieën dringen zich op aan de verschillende manieren van lesgeven. De ontwikkelingen gaan snel. Scholen en instellingen maken zich op voor een indrukwekkende inhaalslag. Meer dan ooit is het van belang om zeer goed geïnformeerd te zijn.

IPON 2008: De nationale Onderwijs & ICT Conferentie en Vakbeurs, zal in die behoefte gaan voorzien. De IPON 2008 zal gehouden worden op woensdag 23 en donderdag 24 Januari 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht . Dit vernieuwende en innovatieve congres en vakbeurs zal zich richten op het gehele onderwijs en het PO,VO en BVE onderwijs in het bijzonder.

Doelgroep: Docenten, leerkrachten, management, directie, ict coördinatoren, netwerkbeheerders en vele andere geïnteresseerden uit het onderwijsveld

Het omvangrijke, interactieve programma van IPON2008 omvat presentaties, demonstraties, wokshops, testlabs, seminars en congressen gericht op schoolvakken en het curriculum. Onderwerpen die u een direct resultaat opleveren en uw denken en doen ten aanzien van 'digitaal onderwijs' definitief zullen veranderen.

IPON 2008 'de ondernemende school'

* IPON 2008 zal een onmisbaar informatieplatform en inspiratiebron zijn.
* IPON 2008 ontmoet het onderwijs onder meer, leveranciers van ICT oplossingen, uitgevers, onderwijsorganisaties en zo veel meer...
* IPON 2008 opent haar deuren voor alle managers, beleidsmakers en docenten van moderne, actieve scholen en instellingen uit het nationale onderwijs.
* Het interactieve programma van IPON2008 zal vele presentaties, demonstraties, workshops, testlabs, seminars en congressen omvatten gericht op schoolvakken en het curriculum.

Voor meer informatie over de IPON kunt u alvast bellen met Martin Smelt, Vives Media op 023 543 0009, of kijk vanaf donderdag op www.ipononline.nl

Met vriendelijke groet,

Martin Smelt

Vives Media | Postbus 3389 - 2001 DJ Haarlem | Professor Eijkmanlaan 2 - 2035 XB Haarlem T: +31 23 543 0025 | F: + 31 23 535 9627 | W: http://www.vivesmedia.nl |