Ingezonden persbericht


Vakbeurs GEVELtotaal sponsort Benelux Aluminium in Renovatie Award 2007

De vakbeurs GEVELtotaal is een van de sponsoren van de Benelux Aluminium in Renovatie Award 2007, die eind september tijdens de themadag Aluminium in Renovatie wordt uitgereikt. Beursorganisator VNU Exhibitions onderstreept hiermee het belang van innovatie in de bouw.

De prijs staat open voor architecten en opdrachtgevers van een renovatieproject met aluminium. Via deze nationale voorronde worden de nominaties gekozen voor de Europese Aluminium in Renovatie Award later dit jaar in Parijs.

De Awards worden toegekend aan gerenoveerde projecten/gebouwen, waarin op een zinvolle en innovatieve manier aluminium is toegepast, die na 1 januari 2004 zijn voltooid . De prijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën . Er zijn zeven awards en twee extra prijzen in de wacht te slepen.

De vakbeurs GEVELtotaal beleeft van 23 tot en met 25 januari 2008 zijn derde editie. De beurs richt zich specifiek op de Nederlandse architect en opdrachtgevers. De beurs kent een groot aantal extra activiteiten, presentaties en awards. Gelijktijdig wordt de nieuwe vakbeurs Licht & Architectuur gelanceerd. De beurs, waaraan 150 exposanten deelnemen, presenteert de allernieuwste trends en innovaties.

.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (