Nieuw keramische gevelbekleding op beurs GEVELtotaal 2008


ROTTERDAM, 20071213 -- Steenhandel Gelsing introduceert nieuwe keramische producten van de duitse fabrikant GIMA op de Nederlandse markt. De officiële Nederlandse introductie vindt plaats tijdens vakbeurs GEVELtotaal te Ahoy Rotterdam van 23 tot en met 25 januari 2008. De producten in grote formaten bieden architecten nieuwe mogelijkheden voor ontwerpen in de utiliteitsbouw en grotere woningbouw.

Het thema van de beurs GEVELtotaal is "synergie & innovatie". Steenhandel Gelsing toont in navolging hiervan op stand E095 verschillende voor Nederland nieuwe keramische materialen voor gevelbekleding.

Het betreft:
* baksteen in riegelformaat met een dikte van 4 of 5 cm en variabele lengtes tot een maximum van 60 cm;
* terracotta gevelelementen en euro-moduulstenen voor schoonmetselwerk, in grote formaten (bijvoorbeeld 60 x 60 cm), die voorheen aan betonproducten waren voorbehouden.

Deze producten zijn met name bedoeld voor toepassing in de utiliteitsbouw en grotere woningbouw. De eerste objecten euro-moduulstenen zijn onlangs gerealiseerd: het betreft het nieuwe kantoor van de Rabobank te Houten en drie appartementengebouwen te Zeist.

Mede op basis van het succes van deze objecten hebben Steenhandel Gelsing en fabrikant GIMA gekozen voor een officiële introductie op de Nederlandse markt tijdens de beurs GEVELtotaal.





Steenhandel Gelsing