Peak-IT start met nieuwe Consultancy dienstverlening


Naast de bekende en vertrouwde dienstverlening waarbij PEAK-IT voorziet in de functies Helpdesk, Werkplekbeheer, Systeembeheer, Netwerkbeheer en Softwareontwikkeling gaat PEAK-IT nu ook een stap verder

NAARDEN, 20080123 -- Het detacheringsbedrijf Peak-IT, dat afgelopen jaar ook al in het nieuws kwam als één van de snelst groeiende ICT bedrijven in Nederland, heeft aangekondigd zijn dienstverlening uit te breiden met Consultancy diensten. Peak-IT wil naast de huidige dienstverlening in het detacheren van infrastructuur en ontwikkelfuncties verdieping en verbreding aanbrengen in zijn dienstverlening.

Binnen dezelfde technische expertises als Microsoft, Citrix, VMWare, Cisco en Java kunnen de consultants van PEAK IT Infrastructure Consultancy organisaties ter zijde staan bij vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld Server, Desktop en Network Management. Daarnaast kan de deskundigheid van de PEAK-IT Consultants worden ingehuurd voor het begeleiden van Microsoft migraties en bijvoorbeeld implementaties met Citrix en/of VMWare.

Bovendien bezit PEAK-IT over zeer ervaren en bedreven Consultants die inzetbaar zijn in het ITIL Process Management of voor het vervullen van Project Management rollen als projectleider, program manager, implementatie manager of teamleider. PEAK-IT helpt organisaties om projecten succesvol uit te voeren, binnen de gestelde doelstellingen, randvoorwaarden, tijd en budget.

Over Peak-IT

PEAK-IT levert ICT personeelsdiensten aan een breed scala van opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De diensten van PEAK-IT bestaan uit:

- Support & Beheer van IT Infrastructuur
- Software Development
- Consultancy en Projectleiding
- Outsourcing oplossingen

PEAK-IT heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Deze kantoren bevinden zich in of nabij grote voetbalstadions en wij maken veelvuldig gebruik van deze locaties voor bijeenkomsten met opdrachtgevers en medewerkers.

PEAK-IT heeft ook kantoren in Zweden en zal in 2008 haar buitenlandse activiteiten uitbreiden naar een aantal andere Europese landen.

PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF.
Op dit moment heeft Peak-IT 500 IT specialisten werkzaam met vestigingen in binnen en buitenland.