Het snelst groeiende valentijns cadeau van 2008

23/01/2008 08:59



FungiFlower vof



FungiFlower introduceert Happy Valentine Champs. Onder het motto: "You are my Champion" kan men zijn of haar (stille) geliefde verrassen met het snelste groeiende valentijnscadeau van 2008.

Het verrassende van Happy-Valentine Champs zit in het zien groeien van champignons in combinatie met de bij uitstek valentijnsboodschap "You are my Champion". De champignons groeien in een speciaal ontwikkelde doorzichtige klimaatomgeving. Hierdoor groeien er, zonder verdere verzorging, binnen enkele dagen in een huiskamer of keuken gegarandeerd eetbare champignons. De Happy-Valentine Champs worden op 14 februari op het gewenste adres in Nederland thuisbezorgd.

FungiFlower vof is een jong & creatief bedrijf dat zich bezighoudt met en het ontwikkelen, vermarkten van nieuwe marktconcepten voor paddenstoelen. Deze concepten zijn gericht op het verhogen van de sierwaarde van paddenstoelen. Hierdoor gaan mensen zichtbaar meer genieten van paddenstoelen. Meer weten over FungiFlower, onze visie of uiteraard de Happy-Valentine Champs, dan horen wij dit graag.

De Happy-Valentine Champs zijn vanaf nu te bestellen via www.youaremychampion.nl en de liefde zal groeien en bloeien als nooit te voren.





http://www.youaremychampion.nl