Ingezonden persbericht


Een uniek proef- en belevingscentrum;

SMAAK opent haar deuren in Utrecht

Utrecht, 23 januari 2008 - Proef- en belevingscentrum SMAAK heeft haar deuren in Utrecht geopend. Twee sfeervolle zalen en drie professionele keukens vormen de basis. Verrassend lekkere gerechten, een ongedwongen sfeer, inspirerende workshops en een ongekende gastvrijheid. SMAAK heeft alle ingrediënten in huis om 'gewone' vergaderingen, presentaties en evenementen tot een verfrissende belevenis te maken.

4 ingrediënten, 1 smaak

SMAAK biedt vier ingrediënten aan op het gebied van eten en drinken, workshops en evenementen, te weten Kookcentrale, NL Catering, Sushi Workshop en NL Workshops.

Roland Bes, initiatiefnemer en directeur van SMAAK: "Een uniek proef- en belevingscentrum gelegen in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Ons brede aanbod van een viertal ingrediënten en dit allemaal onder één dak. Wij beloven hierbij tevens dat we elke bijeenkomst tot een persoonlijke ervaring maken."

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is wat SMAAK zo'n bijzondere plaats voor bijeenkomsten maakt. De sfeer is ongedwongen en de aankleding, de organisatie en het programma worden aandachtig op maat gemaakt. "Tja, over smaak valt niet te twisten", aldus Bes.

Beleef SMAAK met al je zintuigen

De 4 ingrediënten kenmerken zich als volgt. NL catering voor smaakvol eten en drinken. De Kookcentrale voor uitdagende en speelse kookworkshops, Sushi Workshop voor een inspirerende break tussen de bedrijven door en NL Workshops om elke bijeenkomst tot een persoonlijke belevenis te maken.

Over SMAAK
SMAAK is een proef- en belevingscentrum. Bij SMAAK zijn 10 mensen werkzaam. Deze zijn verantwoordelijk voor culinaire en op maat gesneden producten naar diverse opdrachtgevers waaronder Nederlandse Spoorwegen, PricewaterhouseCoopers, Capgemini, Akzo Nobel en gemeente Utrecht. Voor meer informatie www.WereldVanSMAAK.nl.


---