Gemeente Veere


Eten voor een prikkie

Op donderdag 24 januari in dorpshuis Westkapelle.

Donderdag 24 januari start de eerste van twee bijeenkomsten Gezond en goedkoop eten; lekker eten voor een prikkie, in het dorpshuis van Westkapelle. Inwoners van Westkapelle zijn van harte welkom. De bijeenkomsten zijn een initiatief van de drie Walcherse gemeenten, Zorgstroom en GGD Zeeland.

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt voorlichting gegeven over goede en gezonde voeding en komt aan de orde hoe men voor weinig geld gezond en lekker kan eten. Ook worden er verschillende producten geproefd. De tweede bijeenkomst, 7 februari, is een supermarktrondleiding waar de deelnemers uitleg krijgen over het lezen van etiketten en het vergelijken van A-merken en huismerken. De diëtist van Zorgstroom geeft praktische tips en ideeën. Tot slot wordt een bundel met menusuggesties en recepten uitgereikt en krijgen mensen een proefpakketje mee naar huis.

De bijeenkomst op 24 januari duurt van 9.00 tot 11.00 uur en vindt plaats in het dorpshuis van Westkapelle, markt 79. De tweede bijeenkomst op 7 februari duurt ook van 9.00 uur tot 11.00 uur en vindt plaats in de supermarkt Spar aan de Koestraat 14. Aanmelden kan via het telefoonnummer 0113 - 249 470 of via de e-mail: bijeenkomst@ggdzeeland.nl.