Gemeente Purmerend

Prijswinnaars 'Purmerend Totaal' in het zonnetje gezet

22 januari 2008

Eerste editie half februari op de mat

Loco-Burgemeester Hans Engels ontvangt op donderdag 24 januari de gelukkige winnaars van de prijsvraag: 'Wat wordt de nieuwe naam van Stadhuisberichten/ wijkkranten en nieuws uit de raad'? Uit de vele inzendingen is als nieuwe naam PURMEREND TOTAAL gekozen.

In 2007 is in Stadhuisberichten aan de bewoners van Purmerend gevraagd een nieuwe naam te bedenken voor de samenvoeging van stadhuisberichten, de wijkkranten en het nieuws uit de raad. Er zijn heel veel leuke en toepasselijke namen door de bewoners bedacht en ingezonden.

In november 2007 stond in Stadhuisberichten een namen top 5, gekozen door een klankbordgroep bestaande uit raadsleden, wijkkrantredactieleden en medewerkers van afdeling Communicatie. De namen waaruit de bewoners hun keuze konden maken waren: *Stad en Wijk,
*De Purmerender, *Purmerend Totaal, *Stadsblad Purmerend en *Purmerend van Wijk tot Stad. Als favoriet kozen de bewoners Purmerend Totaal. Drie bewoners hadden deze naam bedacht en daarmee hadden we dus drie prijswinnaars. Uit de bewoners die gestemd hebben voor de winnende naam 'Purmerend Totaal' is ook een prijswinnaar getrokken.