Politie Twente

Stiptheidsactie medewerkers teleservicedesk politie Twente

Twente

De medewerkers van de Teleservicedesk (TSD) van de politie Twente zullen donderdag 24 januari een stiptheidsactie voeren in het kader van de CAO acties van de politie in Nederland.

Donderdag 24 januari zullen medewerkers van de Teleservicedesk van de politie Twente tussen 09.00 en 13.00 uur actie voeren. De Teleservicedesk binnen de politie is de afdeling waar alle 0900-8844 meldingen binnen komen.

In het kader van de landelijke politieacties zullen tussen 09.00 en 13.00 uur zaken die niet direct actie behoeven niet in behandeling worden genomen. Hierbij moet gedacht worden aan vragen m.b.t. doorverbonden willen worden dan wel het maken van een afspraak met een medewerker van de politie Twente en zaken die al geruime tijd spelen. Mensen die met een dergelijk verzoek komen zal worden medegedeeld dat men na 13 uur teruggebeld wordt.

Meldingen die directe afhandeling behoeven zullen ook direct in behandeling worden genomen. Hier zal het bijvoorbeeld gaan om aanrijdingen met of zonder letsel, branden en misdrijven met een heterdaad.

De korpsleiding van de politie Twente is akkoord gegaan met deze door politiebonden voorgestelde stiptheidsactie.



Politie Twente