Ingezonden persbericht


Van Oostrom belangrijkste trendsetter in vastgoedland

Van Oostrom belangrijkste trendsetter in vastgoedland

Projectontwikkelaar Coen van Oostrom is door de redactie van Spacemakers.nl uitgeroepen tot "Trendsetter van 2007 in de vastgoedbranche ". Hij dankt deze titel onder meer aan de manier waarop hij de 10e verjaardag van zijn bedrijf, OVG Projectontwikkeling, vierde. Van Oostrom haalde Bill Clinton naar Nederland, en kon via hem aan een groot gehoor zijn boodschap kwijt: kies voor duurzaam ondernemen. Van Oostrom reageert verheugd op de uitverkiezing: "Ik vind het een hele eer dat ik verkozen ben. Zeker uit een lijst waarin zoveel andere innovatieve denkers zijn verkozen."

Spacemakers.nl koos uit een groep van ontwerpers, m! akelaars, projectontwikkelaars, huisvesters en beleidsmakers, de personen die het afgelopen jaar belangrijke veranderingen tot stand brachten in de vastgoedbranche. Van Oostrom bleef oud-kamerlid Adri Duivesteijn voor, die zich onderscheidde door zich als wethouder van Almere sterk in te zetten voor zelfbouw door particulieren. Op de derde plaats eindigde Bob Kuijs, een van de mensen achter huizensite Jaap.nl. De groei van deze site zorgde ervoor dat marktleider Funda zich openstelde voor het aanbod van de makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten. In de lijst staan verder onder andere architect Jo Coenen en minster Ella Vogelaar.

Van Oostrom geeft in een reactie op de uitverkiezing aan dat OVG Projectontwikkeling voor 2008 internationale ambities heeft. Aan de titel van Van Oostrom is geen prijs verbonden. "Zo sluiten we goed aan bij de duurzame doelstellingen van Van Oostrom zelf", zegt eindredacteur Rob Keijzer van Spacemakers. De website ! richt zich op professionals die betrokken zijn bij de inrichti! ng van g ebouwd Nederland. De komende twee weken kunnen de bezoekers van de site aangeven of ze het eens zijn met de keuze van de redactie.

--------------------------------------