Persbericht

24 januari 2008

NetApp opnieuw in top 100 favoriete werkgevers

~ Door hoge waardering werknemers wederom bij eerste 15 in lijst FORTUNE magazine ~

Network Appliance, Inc. (NASDAQ: NTAP), marktleider in storage-oplossingen, is door FORTUNE magazine voor het zesde jaar op rij benoemd als één van de honderd beste bedrijven om voor te werken. Dit jaar staat NetApp op de veertiende plaats. De prestigieuze lijst van FORTUNE is voor het belangrijkste deel bepaald door feedback van werknemers.

"We zijn enorm blij dat NetApp voor het zesde jaar op rij behoort tot de top 15 van FORTUNE magazine's '100 best companies to work for'," zegt Theo van Teylingen, country director van NetApp Nederland. "We zien deze plaatsing niet alleen als een bevestiging dat we oplossingen leveren die van wereldklasse zijn, maar ook dat we onze werknemers een omgeving bieden die creativiteit, innovatie, teambuilding, productiviteit en individueel leiderschap aanmoedigt."

FORTUNE magazine selecteert de lijst van '100 beste bedrijven om voor te werken' elk jaar uit een stapel van 1500 potentiële kandidaten die in de Verenigde Staten gevestigd zijn. Van deze kandidaten gingen 406 bedrijven door naar de eindstrijd. De uiteindelijke plaatsing in de lijst is gebaseerd op twee criteria: een evaluatie van beleid en cultuur, en de mening van de werknemers. Die laatste kent een zwaardere weging; tweederde van de totale score komt voort uit de antwoorden op de enquêtevragen, beantwoord door 400 willekeurig geselecteerde werknemers van elk bedrijf. De enquête beslaat onderwerpen als de houding ten opzichte van het management, baantevredenheid en betrokkenheid met de organisatie. Het overgebleven deel van de score is gebaseerd op een evaluatie van de demografische samenstelling, het loon en aanvullende arbeidsvoorwaarden en de cultuur van elke onderzochte organisatie.

De lijst met de '100 beste bedrijven om voor te werken' is te vinden op de website www.fortune.com.