Ingezonden persbericht


Persbericht

PR-activiteiten Kelly Services naar Influx PR

Apeldoorn / Den Haag, 24 januari 2008 - Kelly Services, internationale speler op het gebied van Human Resources, brengt de uitvoering en coördinatie van haar PR-activiteiten voor Nederland, België en Luxemburg onder bij Influx PR. Kelly Services richt zich met name op werving en selectie van tijdelijk en vast personeel, on-site management en HR-oplossingen. Er wordt gestreefd naar een betere positionering binnen de Benelux-markt in nauwe samenwerking met het PR-bureau.

Sharon Montsanto, Marketing Manager Benelux bij Kelly Services: "Binnen de organisatie was een professionele invulling van het communicatiebeleid wenselijk. Wij verwachten dat Influx dit op de meest efficiënte wijze kan en zal uitwerken, zodat wij onze bekendheid kunnen vergroten en zo ook in Nederland onze marktpositie zullen verstevigen."

"Kelly Services is een dynamische organisatie en daarmee voor ons als bureau een uitdaging om aan ons accountbeheer toe te voegen. Met een omvangrijke vertegenwoordiging in 34 landen wereldwijd, waaronder 22 locaties in Nederland, werkt Kelly Services continu aan verdere positionering en versteviging binnen de Human Resources markt. Wij zijn zeer gemotiveerd om hen daarbij te ondersteunen met onze PR-activiteiten", stelt Jakob Brons, directeur Influx PR.

Kelly Services, Kerkplein 3, 2513 AZ DEN HAAG
Telefoon: 070 - 426 28 00, website: www.kellyservices.nl

Over Kelly Services
Als internationale speler op het gebied van Human Resources, richt Kelly Services zich met name op werving en selectie van tijdelijk en vast personeel, on-site management en HR-oplossingen. Vertegenwoordigd in 34 landen wereldwijd, waaronder Nederland met 22 locaties, staat Kelly Services in de top-5 van 's werelds grootste uitzendorganisaties.

Kelly Services biedt personeelsoplossingen en -diensten voor opdrachtgevers in tal van sectoren: juridische dienstverlening, accountancy, kantoorservices, marketing, industrie, techniek, onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast zijn er drie business units voor personeelswerving binnen enkele specifieke markten: Kelly Information Technology Resources, Kelly Financial Resources en Kelly Scientific Resources. In Nederland zijn tevens de divisies Kelly Selection voor Werving & Selectie en Flex@ING operationeel.

Wat beweegt werkgevers en wat werknemers? Waar liggen hun wensen, vereisten, behoeften? Door continu te luisteren naar relaties en een dialoog aan te gaan, kan Kelly Services anticiperen op marktontwikkelingen en haar dienstverlening optimaal aanpassen. Daarom staat Kelly Services garant voor kwaliteit en een efficiënte, professionele aanpak, met als einddoel: de perfecte match.

Over Influx PR
Als PR- en persadviesbureau ondersteunt Influx PR organisaties bij het maximaliseren van hun business-to-business communicatie, waarbij PR en persrelaties ondersteunend zijn aan het verkoop- en marketingbeleid. Influx PR heeft uitgebreide expertise opgebouwd binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailbeveiliging. Kenmerkend voor het bureau zijn de pragmatische werkwijze, intensieve klantencontacten en langdurige relaties. Meer informatie: www.influx-pr.com

________________________________________________


Ingezonden persbericht