Ingezonden persbericht


Sony Ericsson gaat voor de essentie met nieuwe telefoon geschikt voor zakelijk en dagelijks gebruik

Nieuwe Sony Ericsson T280i speciaal ontwikkeld voor modebewuste dagelijkse gebruikers én veeleisende professionals

Badhoevedorp - 24 januari 2008 - Sony Ericsson kondigt vandaag de nieuwe T280i aan, een stijlvolle, betaalbare telefoon voor verschillende gebruikersgroepen.

"De T280i is een telefoon die twee duidelijk verschillende groepen zal aanspreken", aldus Eric Rikken, head of Markeling bij Sony Ericsson Benelux. "Het toestel is gebaseerd op aantrekkelijke Sony Ericsson telefoons zoals de T610i. De T280i ziet er goed uit en komt tegemoet aan de wensen van gebruikers; of dit nu de zakelijke gebruiker is op zoek naar een compacte business telefoon of de dagelijkse gebruiker die vraagt om een stijlvolle cameratelefoon."

Thuis, in het winkelcentrum of in de directiekamer De T280i heeft het klassieke uiterlijk van een compacte telefoon. Hij is nog geen 13mm dik en vervaardigd uit een geborsteld metaal met een afwerking van glas. Het is een eersteklas design, maar zonder het bijbehorende prijskaartje. Je kunt de T280i zó meenemen naar het winkelcentrum en een foto maken van je laatste nieuwe aankoop of gebruik hem op je werk om een afspraak naar je collega te sturen via de BluetoothTM Technologie.

Sony Ericsson T280i - Modebewust in contact
Optimaal gebruiksgemak
Snel sms'en en een eenvoudige navigatieknop waarmee je de FM radio aanzet of toegang krijgt tot je adresboek. Eenvoudige de 1.3 megapixel camera activeren.

Maximale aandacht
Hij ziet er niet alleen goed uit, met de T280i kun je in een paar klikken een foto maken en versturen. Blader op je display door je foto's heen of verstuur ze via Bluetooth(TM) naar de telefoon van een vriend.

Moeiteloos multitasken
De T280i is compatibel met Bluetooth(TM) Headsets, zoals de pas aangekondigde HBH-PV770. De HBH-PV770 headset
zit onopvallend in je oor maar biedt een opvallend goede audiokwaliteit, zelfs in lawaaierige omgevingen. Dat komt door de toegepaste Digital Noise Cancellation en snelle Automatic Volume Adjustment technologie.

De juiste telefoon voor jou
De T280i is ontwikkeld met duidelijke gebruikersgroepen voor ogen. Wat de reden ook is dat je een telefoon nodig hebt - voor werk of om gemakkelijk bereikbaar te kunnen zijn - Sony Ericsson biedt een oplossing in de vorm van de T280i.

De T280i is leverbaar in de kleuren Silver on Black en Copper on Silver. Het toestel is verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2008 en ondersteunt de volgende frequenties:

T280i - GSM/GPRS 900/1800
Sony Ericsson T280i - In een oogopslag

Design
Geborsteld metalen afwerking
Navigatieknop met shortcuts
Picture wallpaper
Wallpaper animatie
Camera 1.3 megapixel camera
4x digitale zoom
Entertainment & Nieuws FM radio
Java
Music tones (MP3)
WAP 2.0 XHTML
Communicatie & Messaging Polyfone ringtones
Speakerphone
Trilalarm
Picture messaging (MMS)
Voorspellende tekstinput
SMS
Connectiviteit Bluetooth(TM) technologie
Organizer Wekker
Stopwatch
Timer
Rekenmachine
Agenda
Taken
Telefoonboek
Accessoires Meegeleverd:
Batterij BST-36, 3.6 V 780 mAh Lithium Polymer
Oplader CST-60
Stereo portable handsfree HPM-62
Gebruikershandleiding

Optioneel:
Bluetooth(TM) Headset HBH-PV770
Bluetooth(TM) Car Speakerphone HCB-105
Bluetooth(TM) Handsfree Car Holder HCH-70
Feiten en cijfers Afmetingen: 100 x 45 x 13 mm
Gewicht: 82 gram
Kleuren:
Silver on Black
Copper on Silver

Display: 65,536 kleuren TFT
Resolutie: 128 x 160 pixels
Afmeting: 1.7 inches

Telefoongeheugen: Tot 10 MB

Gesprekstijd GSM/GPRS: Tot 7 uur
Standby-tijd GSM/GPRS: Tot 300 uur
Beschikbaarheid en versies Netwerken:
GSM/GPRS 900/1800

Verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2008.

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson Mobile Communications is in oktober 2001 opgezet als een 50:50 joint venture door Sony en Ericsson, en heeft haar hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf ontwikkelt veelzijdige mobiele telefoons, accessoires en Mobile Broadband apparatuur voor de wereldwijde communicatiemarkt en heeft R&D sites in Europa, Japan, China, India en Amerika. Sony Ericsson is hoofdsponsor van de WTA (Women's Tennis Association) en werkt samen met de Association om door het jaar heen de Sony Ericsson WTA tour in meer dan 80 steden te promoten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende internetsite (www.SonyEricsson.com/nl) of u kunt contact opnemen met het Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op http://www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (