RTL Group

Bart in 't Hout vertrekt bij RTL Nederland

Bart in t Hout (59) heeft besloten om per 1 februari zijn functie als algemeen programmadirecteur neer te leggen. Eerder kondigde hij al aan zich te beraden over zijn toekomst bij RTL vanwege de functieverandering van CEO Fons van Westerloo.

Bart in t Hout licht toe: Ik heb vanaf mijn aantreden bij RTL gezegd dat ik opstap als Fons van Westerloo daar geen algemeen directeur meer zou zijn. Nu dat zo is, voeg ik de daad bij het woord. Ik kijk terug op twee prachtige en boeiende jaren bij RTL en laat een sterke programmadirectie van jonge talentvolle mensen achter.

Fons van Westerloo over het vertrek van Bart: RTL neemt afscheid van een professional met wie ik vele jaren intensief heb samengewerkt en veel tot stand heb gebracht.

Programmadirecteuren Erland Galjaard (RTL 4), Remko van Westerloo (RTL 5 en RTL 8), Boudewijn van Schaik (RTL 7) en adjunct programmadirecteur Jaap Hofman zullen, totdat de nieuwe directiestructuur bekend is, rapporteren aan de nieuwe CEO Bert Habets.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Koppenol, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718597 of kim.koppenol@rtl.nl.