Persbericht

Manhattan Associates komt met Manhattan SCOPE(TM) voor optimalisatie supply chain van planning tot uitvoering

Complete serie oplossingen benut enige Supply Chain Process Platform voor cross-applicatie optimalisatie in supply chain-ecosystemen

Nieuwegein, 24 januari 2008 - Manhattan Associates, marktleider op het gebied van supply chain-oplossingen, introduceert Manhattan SCOPE, het eerste uitgebreide technologie- en oplossingenportfolio dat een standaard Supply Chain Process Platform benut om supply chains holistisch te optimaliseren.

Naast voorspellende technologieën en unieke algoritmes die prestaties verbeteren, herbergt het SCOPE Supply Chain Process Platform een aandrijver die ervoor zorgt dat data, evenementen en workflows in verschillende oplossingen elkaar voorzien van informatie. Het platform voert veranderingen door in de afzonderlijke functies wanneer de omstandigheden daartoe aanzetten. Deze mogelijkheid verbetert de optimalisatiemogelijkheden van beperkte benaderingen binnen functionele oplossingen naar cross-applicatieoptimalisatie. Bij inflexibele optimalisatiebenaderingen hebben pogingen tot verbetering in één gebied van de supply chain, zoals transport, een negatieve invloed op andere gebieden, zoals inkoop. De optimalisatiereeks van SCOPE is beschikbaar voor het supply chain-ecosysteem van leveranciers, partners, transporteurs, distributeurs en kanalen.

"De hevig concurrerende en onvoorspelbare wereldwijde markt zet organisaties ertoe aan om verder te gaan dan het beheren van de supply chain, door deze te optimaliseren", zegt Eddie Capel, executive vice president product management bij Manhattan Associates. "Optimalisatie vereist zichtbaarheid, evenementen, intelligentie, workflows en gegevens die verspreid worden door de supply chain-functies en idealiter door een supply chain-ecosysteem van een organisatie. Zonder een Supply Chain Process Platform die oplossingen bij elkaar houdt, is het onmogelijk voor een warehouse management-oplossing om bijvoorbeeld voorraadbeheer, order management of voorspellingsprocessen te optimaliseren. Met het Supply Chain Process Platform die daarvoor zorgt, kan het wel", voegt Capel toe.

Naast het Supply Chain Process Platform bevat het SCOPE-portfolio vijf Supply Chain Solution Suites voor Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Daarnaast bevat het platform applicaties die Event Management, Supply Chain Intelligence en Visibility aan Solution Suites leveren. Ook bevat het X-Suite Solutions die oplossingen en/of oplossingscomponenten combineren om te voldoen aan specifieke supply chain-uitdagingen.

"Ons klantenbestand bevat sommigen van de meest bekende supply chain-leiders van de wereld", aldus Pete Sinisgalli, president en CEO van Manhattan. "Zij vertellen ons dat verder gaan dan functioneel denken om processen in hun supply chains en ecosystemen te optimaliseren, noodzakelijk is om strategische en financiële doelen te bereiken. We maakten gebruik van de input van klanten en ideeën van supply chain-professionals, wetenschappers en wiskundigen uit de industrie, zowel binnen Manhattan als onze Advisory Boards, om SCOPE en onze lange termijn visie te creëren om op diensten gebaseerde ecosystemen te optimaliseren."

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates levert al ruim 17 jaar wereldwijde supply chain-oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Manhattan SCOPE(TM) is een portfolio van software-oplossingen en technologie dat organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren. Het Supply Chain Process Platform van SCOPE levert het fundament voor vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Daarnaast bevat het platform applicaties die Event Management, Supply Chain Intelligence en Visibility aan Solution Suites leveren. Ook bevat het X-Suite Solutions die oplossingen en/of oplossingscomponenten combineren om te voldoen aan specifieke supply chain-uitdagingen. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .