Ingezonden persbericht


Zoetermeer, 24 januari 2008

PERSBERICHT

LOTING WK TEAMS BEKEND

In Guangzhou, China, is geloot voor de Wereldkampioenschappen Tafeltennis voor teams 2008. Het Nederlandse damesteam moet het in de poulefase opnemen tegen Japan, Zuid-Korea, Italië, Tsjechië en Frankrijk. De beste drie plaatsen zich voor de volgende ronde en spelen dan om de titel! De complete loting is te vinden op www.ittf.com.

Vijf speelsters vertegenwoordigen Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen Tafeltennis voor teams, die van 24 februari tot en met 2 maart a.s. in Guangzhou (China) worden gehouden.

De deelnemende dames zijn: Europees Kampioene Li Jiao. Li Jie, Elena Timina, Linda Creemers en Carla Nouwen.

De heren, zoals eerder gemeld, nemen niet deel aan deze WK voor teams.

De begeleiding tijdens deze WK ligt in handen van Pieke Franssen (Damesbondscoach) en Marcel Valk (Fysiotherapeut). Hoofd Topsport Achim Sialino is Chef d'équipe en contactpersoon voor de pers.

De Nederlandse ploeg vertrekt 15 februari voor een voorbereidingsstage in China. Mocht u als persvertegenwoordiger één of meerdere spelers willen interviewen dan hebt u woensdag 13 februari (10 tot 12 uur) in de sporthal Papendal tijdens en na de training hier de gelegenheid voor. Wij vragen u van tevoren aan het onderstaande e-mailadres door te geven of u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.



Ingezonden persbericht