Gemeente Ermelo


Ontwerpbestemmingsplan Het Trefpunt

Het ontwerpbestemmingsplan ´Het Trefpunt´ ligt met ingang van 17 januari 2008 gedurende zes weken voor ter inzage in het gemeentehuis van Ermelo, bij de afdeling Publiekszaken, op werkdagen van 08.30 tot 12.15 uur. Desgevraagd kan het plan ook buiten de kantooruren worden ingezien. Klik hier om het plan digitaal in te zien.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Harderwijkerweg, de Prins Hendriklaan, de Hoenderweg en de Kalkoenweg. Het plan voorziet in de realisatie van een nieuw woongebied ter plaatse van een voormalig recreatieterrein.

De inspraak op en het vooroverleg met diverse instanties over het voorontwerp van het plan hebben aanleiding gegeven tot diverse aanpassingen van beperkte aard. Daarnaast zijn ambtshalve diverse correcties en actualisaties van beperkte aard doorgevoerd in het ontwerpplan ten opzichte van het voorontwerpplan.

Gedurende bovenvermelde termijn kunt u bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact op nemen met mevrouw M. Schrijver van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (0341) 56 72 01 of via het algemene e-mailadres: gemeente@ermelo.nl.