TravelCLICK geselecteerd door Amrath Hotels & Restaurants The Netherlands voor merkontwikkeling van hoteldistributie en marketingoplossing

24/01/2008 13:28



PR Newswire



CHICAGO, January 24 /PRNewswire/ --

- 13 eigendommen verlaten het globaal merk voor onafhankelijke oplossing met iHotelier CRS, Market Intelligence en GDS Media in de hoofdrollen

Amrath Hotels & Restaurants, een luxe hotelgroep eigendom van een Nederlandse familie met hotels over gans Nederland, selecteerde TravelCLICK, de leider in hotel e-marketingoplossingen zal een geïntegreerde hoteldistributie en marketingoplossing leveren voor de nieuwe onafhankelijke Europese keten. Amrath zal het centrale reservesysteem (CRS) van iHotelier gebruiken om inventaris te verspreiden aan, en reservaties te beheren voor honderdduizenden reisbureaus op het Global Distribution System (GDS), alsook reiswebsites van derden waar iedere dag miljoenen consumenten komen winkelen. De snel groeiende hotelgroep zal TravelCLICK Corporate Hotelligence(R) gebruiken om zijn boekingsprestaties tegenover concurrenten te benchmarken, zowel op het niveau van de keten als de individuele hotels en Travel Agent Media om te verzekeren dat het maximale aandeel wordt gehaald uit het GDS-kanaal, dat meer dan één derde van boekingen over gans de wereld levert.

"TravelCLICK helpt ons onze unieke merkidentiteit uit te bouwen via alle elektronische kanalen en rondom de wereld," verklaarde Stephan van der Meulen, Commerciële Directeur voor de Amrath hotelgroep. "TravelCLICK verstrekt niet alleen bekroonde oplossingen om boekingen online vast te leggen en te converteren, ze verstrekken ook de deskundigheid inzake inkomstenbeheer, tarifering en globale distributie die ons in staat zal stellen om meer rentabel te concurreren als een onafhankelijke organisatie."

Amrath wilde state-of-the arttechnologie die het in staat zou stellen om met zijn hoge kosten merkbedrijf te breken en een onafhankelijke hotelgroep te worden. TravelCLICK verstrekte de hulpmiddelen om Amrath kosteneffectief te positioneren over het Internet en de GDS. IStay, een bekroonde boekingsengine van iHotelier creëert een dynamische winkelomgeving, die kamertarieven toont samen met verleidende fotografie en beschrijvingen op één enkel scherm. Zijn naadloze connectiviteit met het GDS en de GDS-aangedreven portalen laat de eigendom toe om tarieven en beschikbaarheid te controleren, het rendement te signaleren en kansen voor groei te identificeren.

Om de aandacht te trekken van reisagenten bij het verkooppunt, gebruikt de Amrath hotelgroep de Travel Agent Media-oplossingen van TravelCLICK om een hogere zichtbaarheid te krijgen bij de hoge marge GDS-zaken. De bewezen marktintelligente oplossingen van TravelCLICK bieden de groep een effectiviteit door bedrijfsintelligente hulpmiddelen te leveren, die het hotel toelaten om te bekijken hoe het kan opnemen tegen zijn concurrenten, slecht renderende hotels kan identificeren en proactieve
inkomstenbeheerstrategieën kan implementeren die de boekingen vermeerderen via de elektronische kanalen.

"The Amrath Hotel Group bepaalt de norm voor andere middelgrote luxeketens in zijn klasse," zei Jan Tissera, Voorzitter van TravelCLICK International. "Door zich van een bekend globaal merk af te scheiden, neemt Amrath de volledige verantwoordelijkheid op zich voor de merkstrategie, de distributie en de klantenomzetting voor zijn eigen hotelgroep, met het vertrouwen dat met de hulpmiddelen die door TravelCLICK worden verstrekt het hogere niveaus van prestaties kan bereiken dan voordien."

Over Amrath Hotels & Restaurants BV
Amrath Hotels & Restaurants (http://www.amrathhotels.com) is een Nederlandse hotelgroep die eigendom is van de familie van Eijl. De groep is geregistreerd in Maastricht. Amrath Hotels & Restaurants heeft 15 hotels in het drie-, vier- en vijfsterrensegment met zowat 1.000 kamers en conferentiefaciliteiten, die een hoog niveau van comfort en services aanbieden in een vriendschappelijke en informele atmosfeer. Alle Amrath hotels onderscheiden zich door hun eigen speciale atmosfeer en karakter, dat lokale geschiedenis en traditie weergeeft. Zijn vlaggenschip, het Grand Hotel Amrath in Amsterdam, ondergebracht in het vroegere "Scheepvaarthuis" van de hoofdstad geeft de Nederlandse hotelgroep een prominente plaats op de hotelmarkt van Amsterdam en omgeving. De groep wordt ook sterk vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland met het Amrath Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht, naast anderen. Amrath Hotels & Restaurants heeft 450 mensen in dienst. De omzet van de groep overschrijdt de 30 miljoen euro.

Over TravelCLICK Inc.
TravelCLICK (http://www.travelclick.net) is de vooraanstaande leverancier e-marketing oplossingen die hotels intelligentere kamers helpen verkopen en aansturen op een rentabiliteit op lange termijn. TravelCLICK helpt hotels om activa ROI te maximaliseren door innovatieve marktanalyse te combineren met bewezen beste praktijken uit de industrie, met geavanceerde technologie om strategieën met een hoge opbrengst te ontwikkelen en toe te passen. Het bedrijf biedt een volledige set oplossingen met inbegrip van reservatie- en distributiebeheer aan, ondersteuning van de besluitvorming gebaseerd op marktintelligentie en de op de marketing services. De gastvrijheidsindustrie dienend sinds 1999 en met als hoofdkantoor het gebied van Chicago, heeft TravelCLICK meer dan 12.000 klanten in 140 landen.

Website: http://www.travelclick.net
http://www.amrathhotels.com

Katrina Pruitt-Andrews van TravelCLICK, +1-410-257-9154, kpandrews@travelclick.net