Ingezonden persbericht


Zylom verwelkomt 10 miljoenste lid

Eindhoven, 24 januari 2008 - Vandaag heeft Zylom, Europa's grootste aanbieder van online puzzels en spelletjes, de mijlpaal bereikt van 10 miljoen geregistreerde leden. Op 23 januari meldde gameher Karin uit Huissen zich bij Zylom.nl en is daarmee de 10 miljoenste sinds de start van de spelletjes site in 2001.

"Ik speel vooral 's avonds na mijn werk of wanneer mijn vriend niet thuis is op www.zylom.nl en meestal zijn dat puzzelspellen zoals Cradle of Rome, Zuma en Bricks of Atlantis", zegt Karin (29), werkzaam als marketing manager bij een IT-bedrijf. "Omdat ik vaak van spel wissel en daarnaast veel Deluxe spellen speel, had ik me nog niet eerder aangemeld," legt ze uit.

Om Karin als 10 miljoenste lid te verwelkomen, ontvangt zij van Zylom een Funpass. Dat is een tegoedbon waarmee zij een jaar lang alle luxe, uitgebreide versies van de spelletjes onbeperkt kan spelen.

"Gratis online spelletjes spelen kan op Zylom ook zonder registratie. Scores worden dan alleen niet onthouden. Uit onderzoek blijkt dat ruim 28% van de gamehers één tot drie uur per week online speelt en tijdens die uren kunnen veel eigen records verbroken worden, vertelt Petra van Dreumel, Marketing Executive bij Zylom. Met een registratie kunnen de vrouwen eigen records verbeteren en worden per e-mail op de hoogte gehouden van onder andere nieuwe spelletjes.

Over Zylom

Gratis online spelletjes spelen? Dan is www.zylom.nl de website voor jou. Met meer dan 100 gratis online woord en puzzelspelletjes is Zylom de leidende producent en distributeur van online games in Europa. Maandelijks spelen 10 miljoen mensen Zylom's gratis online spelletjes, op www.zylom.com of via haar Europese netwerk. Van de nieuwste woordspellen tot hersenkrakende Sudoku's en spannende puzzelspellen, met Mahjong als ultieme favoriet. Vooral vrouwen zijn gek op de gratis online spellen bij Zylom; 80% van alle bezoekers is vrouw en ouder dan 20 jaar.

Zylom is gekozen tot Website van het Jaar 2007 in Nederland, Groot-Brittannië, , Frankrijk, en Spanje.

Sinds begin 2006 is Zylom onderdeel van RealNetworks, Inc, de leidende producent van digitale media services en software.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marleen Dorlandt
Text 100 Public Relations
Telefoon: +31 (0)20 530 43 48
E-Mail: marleen.dorlandt@text100.nl