Live.nl top 10 december 2007

24/01/2008 14:30



Checkit BV



Nijmegen, 24 januari 2008. Deze maand heeft Search Engine Mediabureau Checkit in samenwerking met live.nl de meest gezochte nieuwsitems bij live.nl uit december op een rijtje gezet. Manon Thomas was het meest gezochte onderwerp en heeft hiermee weer een prijs gewonnen.


1. Manon Thomas

2. rijm

3. sinterklaas

4. kerst

5. lingerie

6. gedichten

7. koopzondag

8. Eva Mendes

9. kerstkaarten

10. vuurwerk

De uitgelekte vakantiefoto's van Manon hebben de media flink bezig gehouden. Al deze ophef heeft ertoe geleid dat Manon Thomas in december het meest gezochte onderwerp van die maand is geweest.

De feestdagen komen ook duidelijk terug in de live.nl Search top 10. Sinterklaas en rijm, kerst en kerstkaarten, vuurwerk en op de koopzondag wil iedereen lingerie kopen. Het maakt eens te meer duidelijk dat Internet en Search veelvuldig wordt gebruikt om op offline feesten zo goed mogelijk voor de dag te komen!

De Live.nl top 10 wordt maandelijks samengesteld uit de top 1000 zoekresultaten van Live.nl. Bekijk alle edities van de Live.nl top 10 op Checkit Live.nl top 10 om een interessant beeld te krijgen van de 'Zeitgeist'. http://www.checkit.nl/msnsearchtop10.html

Over Checkit
Checkit B.V. is een Search Engine Mediabureau dat zorgt dat organisaties op internet vindbaar zijn en blijven. Checkit biedt de top 500-organisaties van Nederland een compleet dienstenpakket aan waarmee ze hun vindbaarheid op internet kunnen optimaliseren. Checkit is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van Search Engine Marketing. Kijk voor meer informatie over Checkit op http://www.checkit.nl
----------------------------------------





http://www.checkit.nl/msnsearchtop10.html