Time : 15:02:58
Date : 24 January 2008
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

opsporingebericht vermissing Samira EL KHALADI AGHAZAZ De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Antwerpen - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar een jonge vrouw uit Antwerpen die sinds zaterdag wordt vermist en een belangrijke getuige die haar het laatst heeft gezien. Afgelopen zaterdag, 19 januari, werd de 22-jarige Samira EL KHALADI AGHAZAZ kort na de middag voor het laatst gezien aan de Trapstraat in Antwerpen. Ze had net ruzie gehad op straat en ging met een onbekende man met een pitbull mee in de richting van de Viséstraat. Sindsdien werd Samira niet meer gezien.

(foto) Samira is 22 jaar oud. Ze is mager en 1m70 groot. Ze heeft lange bruine haren en grijs-blauwe ogen. Ze droeg afgelopen zaterdag een donkerbruine trui met een pelskraag boven een rode trainingsbroek.
De onbekende man die de vermiste vrouw ter hulp kwam in de Trapstraat is ongeveer 25 jaar oud. Hij is struis gebouwd en heeft kort blond haar. Hij had een hond bij zich, een Stafford pitbull. Heeft u de vermiste vrouw nog gezien of weet u waar ze verblijft, neem dan dringend contact op met de politie. Ook aan de man die Samira het laatst heeft gezien wordt gevraagd zich kenbaar te willen maken. Alle tips zijn welkom via het gratis telefoonnummer 0800 91.119.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be