Persberichten 24/01 middag

Regio, 24-01-2008

Waddinxveen Verkeersongeval Donderdag 24 januari even voor 08.00 uur vond op de kruising Kanaaldijk/Coenecoopbrug een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser, een 42 jarige man uit Oudewater, reed over de Kanaaldijk in de richting van Waddinxveen. Bij de kruising stak hij over. Toen hij bijna aan de andere kant van de weg was, werd de achterzijde van zijn fiets geraakt door een 32 jarige automobilist uit Capelle aan den Ijssel. De fietser kwam ten val en werd met een pijnlijke knie overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Stolwijk Woninginbraak Woensdag 23 januari is ingebroken in een woning aan de Koolwijkseweg. Men heeft een raam opengewrikt om binnen te komen. Vervolgens werd de woning doorzocht waarna men ondermeer twee laptops en digitale cameras heeft gestolen. Ook is de fiets van de bewoonster weggenomen. Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden via 0900 8844.

Gouda (Pogingen) woninginbraken Woensdagavond 23 januari is ingebroken in twee woningen. Bij twee andere woningen is het gebleven bij een poging. Bij een woning aan de Ambachtspolderpad heeft men een raam opengewrikt om binnen te komen. De bewoonster kwam rond 20.00 uur thuis en zag nog hoe twee jongens uit het raam stapten en wegliepen. Er lijkt vooralsnog niets te zijn weggenomen. Bij een woning aan de Joubertstraat werd ook een raam opengewrikt. Uit deze woning werd een LCD televisie, een laptop en digitale fotocameras gestolen. Een bewoonster van een woning aan de Dunantsingel was in haar slaapkamer toen zij geluiden in haar woning hoorde. De vrouw dacht dat haar partner thuis was gekomen, maar zag een ander persoon in haar woning. De persoon is bij het zien van de bewoonster direct de woning uitgerend. Bij een woning aan de Van Heuven Goedhartsingel heeft men geprobeerd binnen te komen door de voordeur open te hengelen. De bewoonster hoorde geluiden bij de voordeur en besefte dat er een inbreker bij haar woning stond. Toen ze naar de deur liep is de persoon er vandoor gegaan.

--- einde berichten ---