Ingezonden persbericht


Themajaar Amsterdam Hidden Treasures 2008 van start in Westergasfabriek

Het themajaar 'Amsterdam Hidden Treasures 2008' ging op 24 januari officieel van start tijdens de Amsterdam International Fashion Week in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek. Dit is één van de talloze 'verborgen schatten' van Amsterdam. Op initiatief van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) geeft de hoofdstad dit jaar haar mooiste geheimen prijs aan bezoekers uit binnen- en buitenland. Het aanbod aan 'Hidden Treasures' is onderverdeeld in Musea, Podia, Stadshistorie en Fashion & Design. Het Cultuurpark Westergasfabriek is gekozen als locatie omdat dit al deze elementen vertegenwoordigt.

Na een welkom van Stefan Diender, algemeen directeur van ATCB, kregen de gasten tijdens de opening een modeshow voorgeschoteld met spannende ontwerpen van derdejaars design-studenten van de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. James Veenhof, directeur van Amsterdam International Fashion Week is tevens ambassadeur van themajaar 2008 Amsterdam Hidden Treasures.

Bij de VVV-informatiekantoren van ATCB zijn brochures verkrijgbaar met alle informatie over Amsterdam Hidden Treasures 2008 in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Hoofdsponsor van de toeristische themajaren is The Amsterdam Diamond Group; sponsor is Canal Bus. Meer informatie op www.amsterdamhiddentreasures.nl

NB: persberichten van ATCB zijn te vinden op www.atcb.nl onder 'Nieuws'

Publieksinformatie, tel.: 0900 400 40 40 (¤ 0,40 pm) en www.amsterdamtourist.nl