Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 24 januari 2008

Samenwerkingsovereenkomst ATP en Bröcker SOLD OUT
Entertainment

ATP, The Advanced Travel Partner heeft een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bröcker SOLD OUT Entertainment. Binnen de overeenkomst zal ATP exclusief de organisatie van arrangementen rondom de theatershows van Bröcker SOLD OUT Entertainment voor haar rekening nemen en tevens fungeren als Official Hospitality Partner.

SOLD OUT Amsterdam presenteert al sinds 2003 internationale, vernieuwende theatershows in Nederland. Afgelopen jaar is een nieuwe onderneming opgericht onder de naam Bröcker SOLD OUT Entertainment die diverse professionele internationale theatershows onder de aandacht brengt. Deze shows zijn bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt (relatiemarketing). Thriller Live, Stomp, Bharati en Mayumana zijn enkele voorbeelden van deze spectaculaire shows.

Patrick Bröcker, directeur Bröcker SOLD OUT Entertainment, over de samenwerking: "De overeenkomst met ATP sluit goed aan bij onze wens om op professionele wijze de hospitality arrangementen voor de zakelijke markt onder de aandacht te brengen. Aangezien ATP een jarenlange ervaring heeft in de logistieke processen op dit gebied en daarbij beschikt over een solide netwerk hebben wij veel vertrouwen in deze samenwerking."

Binnen de productportfolio van ATP past deze samenwerkingsovereenkomst goed. De afdeling Event Hospitality is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van zeer uiteenlopende arrangementen. Dit kunnen arrangementen zijn zoals sportevenementen, concerten en festivals die tevens op maat kunnen worden gemaakt voor de zakelijke markt. Een voorbeeld gericht op teambuilding: tezamen deelnemen aan een percussie workshop en aansluitend genieten van een spectaculaire show van STOMP. Door de samenwerking met Bröcker SOLD OUT Entertainment kan ATP vele extra's aanbieden zoals de beste VIP plaatsen en het organiseren van Meet&Greet met de artiesten.

Voor meer informatie kijk op de website www.atp.nl of www.brockersoldoutentertainment.nl .


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,