Gemeente Tilburg

Datum
16 januari 2008

Betrokken Buurten Stokhasselt:
Bewoners aan zet
Uitnodiging bijeenkomst donderdag 24 januari 13-15 uur Geachte mevrouw, heer,

Wilt u een bijdrage leveren aan de verbetering van het sociale leven in uw wijk? In het project Betrokken Buurten staat u, als bewoner van de wijk Stokhasselt, centraal. We willen graag weten hoe de mensen in deze wijk met elkaar omgaan. Hoe zou dat eigenlijk moeten gaan? Wat kan er beter? Met de antwoorden gaan we samen met u aan de slag!

U bent van harte uitgenodigd om samen met andere bewoners te praten over het sociale leven in de wijk, over leefregels en over ideeën om de leefbaarheid te verbeteren. Volgende week donderdag 24 januari, van 13.00 tot 15.00 uur, bent u welkom in wijkcentrum de Ypelaer. Als u op dit tijdstip niet kunt komen, maken we graag een andere afspraak met u. We komen de komende dagen langs om u persoonlijk te spreken.

Met dit project proberen we het contact tussen autochtone en allochtone bewoners te verbeteren door samen te praten over de flat en de wijk, en door samen actie te ondernemen om het leven in de wijk te verbeteren.

U helpt mee aan meer contact tussen de verschillende bevolkingsgroepen in de wijk als u meedoet aan deze gesprekken. Laat uw stem horen en bepaal mede welke ideeën van bewoners worden gerealiseerd. De gemeente en woningcorporatie WonenBreburg stellen speciaal hiervoor geld beschikbaar. Bewonersteams werken de ideeën uit en voeren deze uit. Daar gaan we u bij helpen.

Het project wordt ondersteund door de gemeente Tilburg, de Twern en WonenBreburg. Er wordt ook samengewerkt met andere organisaties en instellingen die actief zijn in de wijk, zoals scholen en bewonersorganisaties.

Meer informatie
Hebt u vragen of wilt u zich opgeven voor het project, dan kunt u terecht bij de coördinator van het project Betrokken Buurten Stokhasselt, de heer Thaddeus Müller via telefoonnummer 06 - 43 03 31 74 of via email: dewarmestad@aol.nl. U kunt ook contact opnemen met de gebiedsmanager Stokhasselt van de gemeente Tilburg, Ellen Vink, via telefoon 013 - 542 90 77 of via email: ellen.vink@tilburg.nl.

Graag tot ziens!