GTI NV

GTI, Axima Services, Electrabel en SITA samen succesvol op Facilitair 2008

Bunnik, 23 januari 2008

De tiende editie van de vakbeurs Facilitair in Nederland is succesvol verlopen. GTI stond dit jaar voor het eerst samen met SUEZ-dochters Axima Services, Electrabel en SITA op één stand. De beurs, die plaats vond op 16, 17 en 18 januari 2008 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, trok 12.499 bezoekers. Gebouwbeheerders, vastgoedbeheerders en facilitair managers troffen een breed aanbod van facilitaire producten en diensten en konden inspiratie opdoen voor innovatieve bedrijfsoplossingen.

Vanuit de slogan 'Delivering the essentials of life' was voor de SUEZ-stand gekozen voor een luchtig beursthema. Bezoekers maakten kans op een ballonvaart en konden plaats nemen aan een zuurstofbar. De met zuurstof verrijkte lucht (ongeveer 50 procent pure zuurstof) van deze bar zuivert de longen, verhoogt de bewustwording en het concentratievermogen en brengt het lichaam in balans. De bar trok veel bekijks.

Naast de gezamenlijke stand was GTI tijdens de beurs vertegenwoordigd op het schoolplein van het beursgedeelte OnderwijsFacilitair. Daar presenteerden GTI'ers het RuimteManagementSysteem.