Peak-IT organiseert succesvol Server 2008 seminar


NAARDEN, 20080124 -- Peak-IT heeft onlangs weer een succesvol seminar georganiseerd. Ditmaal was het onderwerp Microsoft Server 2008. Het evenement vond plaats in het voetbalstadion Galgenwaard in Utrecht. De opkomst was hoog; in totaal waren er 350 aanwezigen.

In het seminar kwamen de nieuwste mogelijkheden van Server 2008 aan bod. Aan de hand van meerdere demo's werden de nieuwste functionaliteiten getoond. De belangrijkste thema's waren security, flexibiliteit en beheer.

Peak-IT organiseert regelmatig seminars over de nieuwste ontwikkelingen in de ICT. Eerder is er een seminar georganiseerd over de onderwerpen Microsoft Vista en Google Apps.

Over Peak-IT

PEAK-IT levert ICT personeelsdiensten aan een breed scala van opdrachtgevers in binnen- en buitenland.
De diensten van PEAK-IT bestaan uit:

Support & Beheer van IT Infrastructuur
Software Development
Consultancy en Projectleiding
Outsourcing oplossingen

PEAK-IT heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Deze kantoren bevinden zich in of nabij grote voetbalstadions en wij maken veelvuldig gebruik van deze locaties voor bijeenkomsten met opdrachtgevers en medewerkers.

PEAK-IT heeft ook kantoren in Zweden en zal in 2008 haar buitenlandse activiteiten uitbreiden naar een aantal andere Europese landen.

PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF.

Op dit moment heeft Peak-IT 500 IT specialisten werkzaam met vestigingen in binnen en buitenland.